ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά πρότεινε στη Μαρσέιγ Τσιμίκα και Καμαρά

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε συνέντευξη στη Γαλλία και όταν κλήθηκε να προτείνει δύο συμπαίκτες του στον προπονητή της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας, αυτός μίλησε για τον Κώστα Τσιμίκα και τον Μαντί Καμαρά.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι δημοφιλής στη Μαρσέιγ, σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Γαλλίας. Άλλωστε τη φανέλα της φόρεσε από το 2006 μέχρι το 2014, κατακτώντας μεταξύ άλλων το πρωτάθλημα της σεζόν 2009-2010. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έδωσε την Τρίτη (31/3) συνέντευξη σε ιστοσελίδα που ασχολείται με την ομάδα της Μασσαλίας. Μια συνέντευξη που κράτησε σχεδόν μία ώρα και η οποία έγινε με χρήση video.

Όταν ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε ποιους συμπαίκτες του θα πρότεινε στη Μαρσέιγ του Αντρέ Βίλας Μπόας, δεν δίστασε να απαντήσει και να... προτείνει δύο εξ' αυτών στον Πορτογάλο προπονητή. Ο ένας ήταν ο Κώστας Τσιμίκας που πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και ο άλλος ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος κι αυτός έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια με τους "ερυθρόλευκους", ανεβάζοντας διαρκώς τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Τσιμίκας έχει κάνει φέτος 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και το όνομά του κυκλοφορεί διαρκώς στα ρεπορτάζ ομάδων όπως είναι η Νάπολι, η Ίντερ και η Μπέτις. Μια από τα ίδια και για τον Καμαρά των 39 συμμετοχών, για τον οποίο γίνεται αναφορά κυρίως στην Αγγλία (Σέφιλντ). Η Μαρσέιγ στο Σαμπιονά βρίσκεται στη δεύτερη θέση ύστερα από 28 παιχνίδια, στο -12 από την Παρί, η οποία έχει και αγώνα λιγότερο.

Η συνέντευξη του Βαλμπουενά στην ιστοσελίδα Foot Club de Marseille:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ