ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο τραυματίας Ποντένσε, ο Λάζαρος για πάγκο και το ερωτηματικό "Φέτφα"

Ολυμπιακός: Ο τραυματίας Ποντένσε, ο Λάζαρος για πάγκο και το ερωτηματικό "Φέτφα"
Ομάρ Ελαμπντελαουί EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει τον Ομάρ σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, γιατί πολύ απλά θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερες λύσεις επιθετικά από τα άλλα εξτρέμ που έχει στη διάθεσή του στο ματς με την Ξάνθη (9/12, 15.30).

Τα προβλήματα που προέκυψαν με τον Ποντένσε ( νοκ άουτ σίγουρα με Ξάνθη και πιθανότατα και με Μίλαν), αλλά και με τις μικροενοχλήσεις που ένιωσε ο Λάζαρος στον προσαγωγό στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή (7/12), οδηγούν τον Πέδρο Μαρτίνς στο να πάει σε αλχημείες στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη (9/12, 15.30).

Βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει τον Ομάρ και να επιλέξει κάποιον από τους υπόλοιπους εξτρέμ που έχει. Όπως για παράδειγμα τον Βρουσάι ή τον Φετφατζίδη… Αν οι δοκιμές που έκανε στον Ρέντη πάρουν «σάρκα και οστά» στο χορτάρι του γηπέδου των Πηγαδίων, τότε το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι πολύ απλά ότι θεωρεί τον Ομάρ πολύ πιο επικίνδυνο και καλύτερο τακτικά (τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά) από τους άλλους δύο εξτρέμ.

Όσο για τον Φετφατζίδη; Το γεγονός ότι στα τελευταία δύο ματς με τον Παναιτωλικό και την Μπέτις είδε την… πλάτη του Βρουσάι, καθώς ο νεαρός εξτρέμ κέρδισε μία θέση στην αποστολή, δείχνει και τις προθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς για το πώς θα διαχειριστεί από τώρα και στο εξής την κατάσταση με τους εξτρέμ μέχρι να πιάσει λιμάνι και με τη βούλα ο Γιώργος Μασούρας. Αν στο πιο σημαντικό και πιο δύσκολο ματς του πρωταθλήματος εώς το τέλος του α’ γύρου, αυτό με την Ξάνθη, ο Φετφατζίδης δεν κάτσει ούτε στον πάγκο, τότε ο Μαρτίνς θα έχει (ξανα)στείλει τα μηνύματά του. Σε λίγη ώρα πάντως θα βγει η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη.

Λογικά ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως το συνηθίζει στα εκτός έδρας ματς, θα πάρει 20 ποδοσφαιριστές. Το ζητούμενο όμως για τον Φετφατζίδη δεν είναι να βρεθεί στην 20άδα, αλλά στη 18άδα. Και το λέμε αυτό, γιατί ο 27χρονος άσος είχε ταξιδέψει κανονικά στην Ισπανία, όμως, «κόπηκε» την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ζημιά με Ποντένσε, χάνει Ξάνθη - Μίλαν
Μαρτίνς: "Ξέρω για Μοντέρο"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ