ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Σοριάνο ανακοινώθηκε από την Αλ Χιλάλ

Salzburg's Jonatan Soriano celebrates after scoring during the Europa League round of 32 second leg soccer match between  Red Bull Salzburg and Ajax in Salzburg, Austria, on Thursday, Feb. 27. 2014. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Σοριάνο AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Ο Χόναταν Σοριάνο, ο οποίος βρισκόταν στη λίστα του Ολυμπιακού για τη γραμμή κρούσης, ανακοινώθηκε την Παρασκευή (14/12) από την Αλ Χιλάλ, την πρωτοπόρο της Σαουδικής Αραβίας, όπου κοουτσάρει ο Ζόρζε Ζεζούς.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για τη γραμμή κρούσης ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ανακοινώθηκε την Παρασκευή (14/12) από την Αλ Χιλάλ, την πρωτοπόρο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 33χρονος Ισπανός επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Sinobo Guoan της Κίνας, θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο που προπονεί ο Πορτογάλος Ζόρζε Ζεζούς.

Προ ημερών ο μάνατζερ του Σοριάνο είχε δηλώσει στο Sport24.gr: " Μας ρώτησε ένας μεσάζοντας πριν από ένα μήνα. Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα από τότε που έφυγε ο Όσκαρ Γκαρθία. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να πάει ο Σοριάνο στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή".

Η Αλ Χιλάλ είναι στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς σε 12 παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Kerstin Joensson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ