ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σολδάνο δεν σκέφτεται τη Μπόκα, αλλά την υγεία του

Franco Soldano of Argentina's Boca Juniors, center, lifts his hands during a quarter final second leg Copa Libertadores soccer match against Ecuador's Liga Deportiva Universitaria in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, June 28, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Franco Soldano of Argentina's Boca Juniors, center, lifts his hands during a quarter final second leg Copa Libertadores soccer match against Ecuador's Liga Deportiva Universitaria in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, June 28, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό, Φράνκο Σολδάνο, ρωτήθηκε για το μέλλον του στη Μπόκα Τζούνιορς και ξεκαθάρισε ότι το θέμα του συμβολαίου του δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον, αλλά η υγεία.

Το μέλλον του Φράνκο Σολδάνο στη Μπόκα είναι ακόμα αβέβαιο. Με την πρόσληψη του Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο ο Αργεντινός πήρε εκ νέου φανέλα βασικού, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοιού. Ο επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό, αγωνίζεται στους "χενέισες" ως δανεικός.

Αν η Μπόκα θέλει να τον αποκτήσει, μπορεί να ενεργοποιήσει μέχρι τέλη Μαΐου την οψιόν αγοράς του που φτάνει περίπου τα 4,5 εκατ. ευρώ. O 25χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για το μέλλον του, αλλά ως προτεραιότητα έθεσε την υγεία του.

"Δεν βρίσκω τόσο σημαντικό το θέμα του συμβολαίου μου, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Αν είσαι υγιής, μπορείς να πάρεις αποφάσεις" ανέφερε ο Αργεντινός και πρόσθεσε: "Αυτό που περνάμε επηρεάζει όλες τις κοινωνικές τάξεις. Ο πατέρας μου είναι γιατρός και το ζω καθημερινά. Στο σπίτι μου υπάρχει ένα μπάνιο στο οποίο μπαίνει αυτός αποκλειστικά όταν επιστρέφει από τη δουλειά. Πλύνεται, τηρεί όλα τα μέτρα υγιεινής για να έρθει σε επαφή μαζί μας".

Ο Σολδάνο έχει παίξει σε 14 παιχνίδια με τη Μπόκα και έχει σημειώσει δύο γκολ. Με τον Ολυμπιακό έχει συμβόλαιο έως το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νιλ Τζόουνς: "Ο Τσιμίκας ταιριάζει στο προφίλ που ψάχνει η Λίβερπουλ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ