ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο ψηλά στη λίστα της Μπενφίκα, γράφει η Record

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο ψηλά στη λίστα της Μπενφίκα, γράφει η Record
EUROKINISSI

Το πρωτοσέλιδο της "Record" επιβεβαιώνει το 24ο Ευαγγέλιο, για την πρόθεση της Μπενφίκα να πουλήσει τον Ρούμπεν Ντίας και να πάρει στη θέση του τον Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην παρθενική του σεζόν με τους ερυθρόλευκους και το γεγονός αυτό έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε όλες οι μεγάλες ομάδες της πατρίδας του να τον έχουν στα υπόψη και μάλιστα μία από αυτές να εμφανίζεται κάτι παραπάνω από πρόθυμη να τον αποκτήσει λίαν συντόμως.

Όπως άλλωστε αποκάλυψε το 24o Eυαγγέλιο επικαλούμενη πορτογαλική πηγή "αν ο Ολυμπιακός δώσει αυτο το καλοκαίρι τον Σεμέδο κατά 70 με 80% θα πάει στην Μπενφίκα", με την υποσημείωση πως ο ερυθρόλευκος στόπερ προορίζεται για διάδοχος του 22χρονου Ρούμπεν Ντιας στο κέντρο της άμυνας των αετών.

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο ψηλά στη λίστα της Μπενφίκα, γράφει η Record

"Ο Ρούμπεν για τον Ρούμπεν" είναι ο τίτλος, με την εφημερίδα να αναφέρει πως σε περίπτωση πώλησης του Ντίας που είναι στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων, ο 26χρονος αμυντικός βράχος του Ολυμπιακού είναι στην πρώτη σειρά για να κληθεί να καλύψει το κενό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ