ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: O Ποντένσε έκλαψε στο δικαστήριο για τη διαμάχη με τη Σπόρτινγκ

Ολυμπιακός: O Ποντένσε έκλαψε στο δικαστήριο για τη διαμάχη με τη Σπόρτινγκ

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, ξέσπασε σε κλάματα σύμφωνα με τη "Record" κατά την ακρόασή του στο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της χώρας του για τη διαμάχη της Σπόρτινγκ με τους "ερυθρόλευκους".

Στην πρωτεύουσα της χώρας του, Λισαβόνα, βρέθηκε ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, την Πέμπτη (7/3). Ο Ίβηρας ανήκει στους ερυθρόλευκους - έχει έξι γκολ και 7 ασίστ σε 35 συμμετοχές σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League - αλλά η διαμάχη με την πρώην του ομάδα, Σπόρτινγκ, διατηρείται.

Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει ελεύθερο τον Ποντένσε ( μετά την επίθεση οπαδών στο τέλος της περασμένης σεζόν αρκετοί παίκτες της ομάδας επέλεξαν τη δικαστική οδό για να φύγουν), ενώ οι αντίθετα τα "λιοντάρια" ισχυρίζονται ότι έπρεπε να διατηρήσουν τα δικαιώματά του.

Ολυμπιακός: O Ποντένσε έκλαψε στο δικαστήριο για τη διαμάχη με τη Σπόρτινγκ

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, "Record", ξέσπασε σε κλάματα στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της χώρας του. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός απαιτεί την καταβολή 580.000 ευρώ ως αποζημίωση κι άλλων 250.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που θεωρεί ότι υπέστη. Η ομάδας της Λισαβόνας, από την άλλη, απαιτεί αποζημίωση ύψους 60.000.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ