ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ομάρ θέλει να ξέρει μέσα στο μήνα

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει δείξει ότι θέλει να παραμείνει και αναμένει τη νέα προσέγγιση από την πλευρά του Ολυμπιακού για το συμβόλαιό του. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα.

Συμφωνία με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί για τη νέα σεζόν δεν υπάρχει. Ο Νορβηγός, πλέον μπαίνει στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου του. Αυτό λήγει τέλη Ιουνίου, λόγω της πανδημίας και με την άδεια της FIFA, αν συμφωνούν οι δύο πλευρές (ομάδα και παίκτης) μπορεί να επεκταθεί μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων του συλλόγου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως φαίνεται η σεζόν για τον Ολυμπιακό θα πάει ως τα μέσα Αυγούστου τουλάχιστον.

Ο Ομάρ έχει δείξει ότι θέλει να μείνει. Για να το βάλουμε σε μια καλύτερη βάση, αυτή είναι η επιθυμία του. Η προτεραιότητά του. Βέβαια, κάτι τέτοιο εξακολουθεί να μην είναι το πιο απλό πράγμα. Γιατί και συμβόλαιο με καλούς οικονομικούς όρους είχε ως τώρα, αλλά και γιατί γνωρίζει πως στα 28 του, πηγαίνει πλέον για το πιο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Αρχηγός στον Ολυμπιακό είναι, αρχηγός στην εθνική Νορβηγίας επίσης, έκανε μια χρονιά που δεν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, πήγε καλά, είναι η ώρα που και ο ατζέντης του κρίνει πως μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα από ποτέ…

ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΡΙΣΚΟ;

Δεν είναι απλή υπόθεση η επέκταση συμβολαίου… Και έχει διαφορά από παίκτη σε παίκτη. Άντε να έχεις αποφασίσει να κλείσεις την καριέρα σου, πάει με την οδηγία της FIFA δύο μήνες μετά το συμβόλαιο, δεν αλλάζει κάτι. Στην περίπτωση του Ομάρ, όμως, όλα δείχνουν πως πάει για άλλη κουβέντα το όλο θέμα. Αν λήγει το συμβόλαιό σου 30 Ιουνίου, παίρνεις το ρίσκο να πεις "ναι" στην επέκτασή του για δύο μήνες;

ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ

Τι λέει, όμως, το ρεπορτάζ; Είναι ξεκάθαρο πως ο Ελαμπντελαουί θέλει μέσα στον Ιούνιο να γνωρίζει το μέλλον του. Και είναι πιθανό άλλωστε ο Ολυμπιακός, να μπει στη διαδικασία να του προτείνει ένα νέο συμβόλαιο με τους όρους του. Δεν πάνε… αδιάβαστοι στον Ολυμπιακό. Ξέρουν τι έχει στο μυαλό του ο Νορβηγός αμυντικός. Το θέμα όπως έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει εδώ, είναι τι μπορεί να έχει από το εξωτερικό ο Ομάρ. Αν έρθει στα χέρια του μια πρόταση πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, δεν θα είναι απλό για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ

Αυτή τη στιγμή, όλοι είναι υπέρ της παραμονής του Ομάρ. Και ο Μαρτίνς θέλει να τον έχει του χρόνου στην ομάδα του, όπως και στο σύλλογο δεν θα ήθελαν να βάλουν ένα ακόμη… βάρος, την αναζήτηση άλλου δεξιού μπακ. Ειδικά όταν ανοιχτά δείχνουν τα θέματα με Σα, Σεμέδο, Τσιμίκα και πιθανές προτάσεις που θα έρθουν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Φυσικά και η ιδανική εξέλιξη θα ήταν ο Ομάρ να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέσα στον Ιούνιο. Την άλλη Κυριακή αρχίζουν τα πλέι οφ, αυτός είναι ο βασικός και αρχηγός, καταλαβαίνει κανείς την ψυχολογία του για τη συνέχεια, με το θέμα αυτό να κλείνει νωρίς. Όλοι το θέλουν, μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες η έκβαση σε αυτή την υπόθεση που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για πολλούς λόγους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ