ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Νικόλης έβαλε γκολάρα και πριν από μια εβδομάδα

Ολυμπιακός: Ο Νικόλης έβαλε γκολάρα και πριν από μια εβδομάδα

Ο Νικήτας Νικόλης ήρθε στο προσκήνιο μετά το καταπληκτικό του γκολ κόντρα στον Αστέρα, αλλά μόλις προ ημερών είχε σημειώσει νέο εντυπωσιακό τέρμα με την U19 του Ολυμπιακού. Το Sport24.gr σάς το παρουσιάζει.

Το γκολ που σημείωσε την Κυριακή (20/9) ο Νικήτας Νικόλης στον αγώνα της U19 του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα προκάλεσε δικαιολογημένα τόσο θόρυβο. Τέτοια τέρματα δεν τα συναντάμε συχνά στην Ελλάδα και πόσω μάλλον όταν μιλάμε για αγώνα Νέων. Αυτό που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι μόλις προ ημερών είχε σημειώσει άλλο ένα φανταστικό γκολ ο Ροδίτης αμυντικός.

Την ημέρα που ο Ολυμπιακός κατακτούσε το Κύπελλο με την ΑΕΚ, δηλαδή το Σάββατο (12/9), η U19 των "ερυθρόλευκων" έδινε φιλικό με το Μοσχάτο. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής πήρε τη μπάλα κάτω από το κέντρο και αφού συνεργάστηκε με δύο συμπαίκτες του, έκανε... τρελή κούρσα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου 2002, έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που τελειώνει σε ένα χρόνο. Πριν από δύο χρόνια, όταν πρωτοήρθε ο Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα, τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Μετά το πρώτο στάδιο, επέστρεψε στην Ελλάδα και σε φιλικό της ακαδημίας στον Βόλο υπέστη ρήξη χιαστού.

Όσοι τον γνωρίζουν, μιλούν για συνεσταλμένο παιδί, μετρημένο και ταπεινό. Ο πατέρας του κατάγεται από τη Σύμη και η μητέρα του από τη Ρόδο, από το χωριό Λάρδο, εκεί όπου έπαιξε για πρώτη φορά μπάλα και όπου ζει η οικογένειά του. Ο Νικήτας, το μεγαλύτερο παιδί από τα τρία, είναι αριστερός μπακ, αλλά στην U19 έχει γίνει κεντρικός αμυντικός. Άξιο αναφοράς ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικός χαφ.

Θυμηθείτε το εκπληκτικό τέρμα όπως το ανέβασε η ιστοσελίδα των ακαδημιών του Ολυμπιακού στο facebook:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ