ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει πρώτα να τσεκάρει τον Κάιπερς

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει πρώτα να τσεκάρει τον Κάιπερς

Η Σταντάρ Λιέγης θέλει να αποκτήσει τον Ούγκο Κάιπερς, αλλά προτού παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση εκ μέρους του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σκοπό να τσεκάρει εκ νέου τον Βέλγο επιθετικό.

Ένας από τους αρκετούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δόθηκε φέτος δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού ήταν ο Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος παραχωρήθηκε στην Αζαξιό, με την οποία στη δεύτερη ομάδα της Γαλλίας έκανε 22 συμμετοχές, πέτυχε πέντε γκολ και μέτρησε πέντε ασίστ. Όχι ιδιαίτερα άσχημα.

Τις τελευταίες μέρες η Σταντάρ Λιέγης έχει εκφράσει πρόθεση να αποκτήσει τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2022. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Πέδρ Μαρτίνς, θα ήθελε πρώτα να τσεκάρει εκ νέου τον ποδοσφαιριστή και ακολούθως να παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του.

Η κοινή λογική λέει βέβαια πως ο Κάιπερς δύσκολα θα έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως με έναν φορ στους αγώνες του. Προ ημερών ο Βέλγος έδωσε συνέντευξη στη χώρα του και υποστήριξε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στους "ερυθρόλευκους", να καθιερωθεί και να κάνει καριέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ