ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς στο Λονδίνο, είδε Άρσεναλ - Νιούκαστλ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ το βράδυ της Πέμπτης (20/2, 22:00) στο Φάληρο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Europa League και ο Πέδρο Μαρτίνς είδε από κοντά τους Λονδρέζους με τη Νιούκαστλ.

Στις 18:30 ήταν προγραμματισμένη η σέντρα του αγώνα της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ στο "Emirates" του Λονδίνου και ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, λίγες ημέρες πριν την... αντάμωση στο Φάληρο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής ταξίδεψε για να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και να πάρει μια γεύση από το τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές του. Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα χθες (15/2) με 4-0 τον Πανιώνιο και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στην Ευρώπη και ενώ έπεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

H Άρσεναλ ψάχνει να βρει τον βηματισμό της μετά την απομάκρυνση του Ουνάι Έμερι και την έλευση του Αρτέτα, εντούτοις παραμένει μια αγγλική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, η οποία προφανώς και είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ