ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς πατάει φρένο

EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι υποψήφιοι παίκτες για να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν είναι πολλοί. Η κατάσταση, όμως, έχει κάπως αλλιώς. Διαβάστε γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς πατάει φρένο στη μεταγραφολογία.

Ο κόσμος λατρεύει να διαβάζει ονόματα παικτών που είναι υποψήφιοι για να φορέσουν τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Παλιότερα μάλιστα, πολλοί έλεγαν πως η ονοματολογία και τα σενάρια, έφερναν καλές πωλήσεις στις εφημερίδες.

Τα χρόνια πέρασαν, η κατάσταση άλλαξε για τα καλά και πλέον όλοι έχουν μια άλλη αντιμετώπιση. Βλέπουν στο Twitter, ψάχνουν και σάιτ του εξωτερικού, έχουν βάλει στα αγαπημένα το Transfermarkt και περνούν ώρες μπροστά στο Youtube βλέποντας στιγμιότυπα των υποψηφίων παικτών…

Θα μοιραστούν τις εντυπώσεις τους στα social media σαν να είναι οι προπονητές που θα δουλέψουν μαζί τους. Προσωπικές εκτιμήσεις και φυσικά, η καραντίνα και ο κορονοϊός άλλαξαν τα δεδομένα και στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Οι παίκτες έχουν μπροστά τους ένα… βουνό υποχρεώσεων όπου αν όλα πάνε καλά, θα δώσουν τουλάχιστον δώδεκα ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κι αυτά, μπορεί να γίνουν περισσότερα.

ΤΟ… ΦΡΕΝΑΡΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Ονόματα δεξιά και αριστερά, το… έλα να δεις. Σε τέτοιο βαθμό που νομίζεις πως… απαξιώνεται κάπως και το ρόστερ που κατάφερε να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Λες και η χρονιά τελείωσε, λες και μένει η… φιέστα και η απονομή του τίτλου.

Ο Μαρτίνς έτσι, είναι αυτός που θα βάλει… φρένο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για παίκτη αν βρει το πρόσφορο έδαφος, αλλά δεν… καίγεται αυτό να γίνει και αύριο. Ο Πορτογάλος προπονητής εκτιμά πως είναι άδικο και για τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε και κατάφεραν να φτάσουν εδώ την ομάδα. Δεν έχει και άδικο…

ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ

Μπαίνουμε στη διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς έτσι, θα κληθεί να δώσει το στίγμα του και για τα ματς των playoffs. Δεν θέλει ο Ολυμπιακός να χάσει τις εντυπώσεις. Είχε την ουσία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έμεινε αήττητος, θέλει να συνεχίσει με ισχυρά κίνητρα. Κι εδώ, μπαίνει η μεταγραφολογία.

Αν πιστέψουμε το… 30% αυτών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, λογικά ο Ολυμπιακός του χρόνου θα έχει οχτώ εξτρέμ! Ας προσγειωθούμε και να δούμε και κάτι ακόμη. Πολλά στο μεταγραφικό μέτωπο του Ολυμπιακού, θα κριθούν από το υπάρχον ρόστερ του. Κι επειδή αυτό θα φτάσει ως το τέλος της σεζόν, δεν θα… τελειώσει αύριο ο Τσιμίκας, ο Ομαρ, ο Σα, ο Σεμέδο, ο Καμαρά, ο Ελ Αραμπί. Ή μήπως θα φύγουν όλοι αυτοί μαζί…

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Πριν λίγες ημέρες είχα σταθεί στο θέμα συζητήσεων για τις περικοπές στα συμβόλαια. Σημαντική εξέλιξη δεν φαίνεται να υπάρχει, ωστόσο λογικά θα συμβεί πριν την έναρξη των playoffs. Θα πρέπει να δουν και οι ερυθρόλευκοι με τη διοίκηση που θα πάνε οι περικοπές, ίσως κάποιους τους επηρεάσουν.

Κι εδώ, θα εξαρτηθούν αρκετά για το αύριο. Να το κάνω πιο… απλό. Μπορεί να μην πάει καλά η κουβέντα με κάποιον παίκτη, να μη δέχεται την οποιαδήποτε μείωση. Δεν θα επηρεάσει τις εξελίξεις; Ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι; Όχι. Άρα, αναμονή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Και γιατί να μην το πιστέψει;
Ολυμπιακός: Ο μεγάλος κύκλος των υποψήφιων εξτρέμ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ