ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς μάντρωσε τους παίκτες στο Ρέντη

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενημέρωσε τους παίκτες ότι έως το ταξίδι στο Λουξεμβούργο κανένας δεν θα κοιμηθεί στο σπίτι του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε την πρώτη “βόμβα” στους παίκτες του με το που επέστρεψαν από το Ηράκλειο. Μια “βόμβα” που αφορούσε την προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του για να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες ότι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και κυρίως να περάσουν περισσότερη ώρα μαζί για να κάτσουν να συζητήσουν τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός είχε αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα στο Ηράκλειο.

“Θα κοιμάστε στον Ρέντη έως και το ταξίδι στο Λουξεμβούργο”, τους είπε ο Πορτογάλος και ήδη από χθες το βράδυ (21/10) που επέστρεψε η αποστολή από το Ηράκλειο, οι “ερυθρόλευκοι” κοιμήθηκαν στο προπονητικό κέντρο και όχι στα σπίτια τους. Κι αυτό αφορούσε ακόμη και τους προπονητές. Ούτε ο Μαρτίνς πήγε σπίτι του.

Αυτό σημαίνει ότι την Δευτέρα (22/10), αλλά και την Τρίτη (23/10) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν το βράδυ τους στα κρεβάτια των ξενώνων του Ρέντη και την Τετάρτη (24/10) θα αναχωρήσει η αποστολή για το Λουξεμβούργο.

Ο Πορτογάλος ήταν πολύ εκνευρισμένος με την εικόνα της ομάδας του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και θεωρεί ότι με το συγκεκριμένο μέτρο θα “τσιγκλήσει” λίγο τον εγωισμό των παικτών, έτσι ώστε να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το ματς με την Ντουντελάνζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση του Μαρτίνς δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Ολυμπιακού. Κανείς άλλος προπονητής στο παρελθόν δεν είχε επιλέξει κάποια τέτοιου είδους "τιμωρία" μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα ή μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ