ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς κλείνει τα 50 και γιορτάζει

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς κλείνει τα 50 και γιορτάζει

Ο Πέδρο Μαρτίνς κλείνει σήμερα τα 50 του χρόνια και τα γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, κοντά σε δικά του πρόσωπα.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, γεννήθηκε το 1970, άρα κλείνει τα 50 του χρόνια. Γενέθλια που σίγουρα θα θυμάται, με το καλύτερο δώρο να έρχεται σε λίγες ώρες. Αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του μεγάλου στόχου για τον κόουτς από την ημέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό.

Ναι, κατάφερε πολλά και στην Ευρώπη και έχει και τη ρεβάνς με τους Γουλβς σε εκκρεμότητα. Το πρωτάθλημα ωστόσο, οι τίτλοι, σε ανεβάζουν πολύ. Ειδικά στην εκτίμηση των οπαδών και της διοίκησης που ξέρει τι εστί η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Οι ευχές στον Μαρτίνς, πολλές. Σε αυτή τη γιορτή που θα υπάρχει την Κυριακή άλλωστε, θέλει κοντά και τα δικά του πρόσωπα. Εξήγησε και στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του στο MEGA πόσο του λείπουν τα παιδιά του. Πέρασε δύσκολες στιγμές και στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ειδικά την περσινή σεζόν, αλλά πλέον νιώθει δικαιωμένος, ανακουφισμένος, αποφασισμένος να το ευχαριστηθεί.

Πως και πως περιμένει την Κυριακή ο 50χρονος πλέον προπονητής. Γνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Φέτος, όμως, ο Ολυμπιακός είχε μια εξαιρετική πορεία και ήρθε η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για την ιστορία, αυτό της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, θα είναι το 106 του ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μετράει 105 παρουσίες ως τώρα, έχοντας συνολικά 72 νίκες, 19 ισοπαλίες και 14 ήττες. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, φέτος και πέρσι, έχει σε 65 ματς, 51 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες. Εξαιρετικές επιδόσεις, που θέλει να συνεχίσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του άλλωστε έχει ανανεωθεί εδώ και καιρό, έτσι και ο ίδιος μπορεί να δει πιο ήρεμα την επόμενη ημέρα, τη νέα του χρονιά στους Πειραιώτες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "pasillo" των παικτών του ΟΦΗ στον Ολυμπιακό από την κάμερα των κρητικών
Ολυμπιακός: Η συμβουλή του Ζέεντορφ έφερε τον Γκιλιέρμε
Ολυμπιακός: Καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς στη φιέστα
Φουλάρει για το νταμπλ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ