ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς "έψησε" τον Αβραάμ που συνεχίζει

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς "έψησε" τον Αβραάμ που συνεχίζει

Και του χρόνου με ποδοσφαιρικά παπούτσια ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, που είναι έτοιμος για νέο συμβόλαιο.

Διανύει το 36ο της ηλικίας του. Όταν τον Ιανουάριο του 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, πολλοί εκτιμούσαν πως έρχεται για να κλείσει την καριέρα του. Να παίξει ενάμιση χρόνο το… πολύ και εκεί, να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Δεν απείχαν και πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Αβραάμ έπαιξε μόλις δύο ματς τη σεζόν 2018-19, αλλά αυτή που είναι ακόμη σε εξέλιξη, έχει καταγράψει δεκαέξι συμμετοχές. Πρωτάθλημα (12), Κύπελλο (2), Ευρώπη (2), η… ανάλυση. Πριν λίγες ημέρες, σήκωσε το τρόπαιο του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ως αρχηγός του. Μια ακόμη διάκριση για τον Αβραάμ που το χάρηκε με την ψυχή του, πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του, μια ακόμη επιτυχία. Θα μπορούσε να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του ως πρωταθλητής Ελλάδας, σε μια εξαιρετική σεζόν που έχει ακόμη εκκρεμότητα το Κύπελλο Ελλάδας και μαζί και την Ευρώπη.

Σε σχετικό μας άρθρο, στις 11 Μαΐου, τονίζαμε πως ο Μαρτίνς είναι θετικός στο να συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά, τόσο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης. Η περίπτωση του Αβραάμ τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, δείχνει πιο ξεκάθαρη.

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει κερδίσει άπαντες στο Ρέντη. Δείχνει σαν να είναι στα… 26 του. Παρουσιάζει τον καλύτερό του εαυτό στην προπόνηση, σαν να δείχνει στον κόουτς πως είναι έτοιμος να βοηθήσει αν χρειαστεί. Ο Αβραάμ σκέφτηκε για τα καλά την επόμενη ημέρα. Τα πόδια του αντέχουν, νιώθει καλά, αυτή είναι μια βασική αρχή για την επόμενη ημέρα. Ναι, πέρασε από το μυαλό του να βάλει και τίτλους τέλους, αλλά φαίνεται πως αυτή η ώρα δεν έχει έρθει ακόμη.

ΤΟΝ ΕΨΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Πορτογάλος προπονητής, ήταν ξεκάθαρος και προς τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Τον θέλει και τη νέα χρονιά τον Αβραάμ, ως ποδοσφαιριστή. Ξέρει πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο και για την καλή εικόνα στα αποδυτήρια. Πως έφτιαξαν κλίμα οι παλιοί. Πριν λίγες ημέρες άλλωστε στη συνέντευξή του στο MEGA, ο Μαρτίνς εξηγούσε γιατί επέστρεψαν Παπαδόπουλος και Τοροσίδης. Για να μεταδώσουν στους νεαρότερους και τη… φανέλα του Ολυμπιακού, τη νοοτροπία, την πετυχημένη τους συνταγή με τις κατακτήσεις έξι πρωταθλημάτων.

Ο Μαρτίνς μίλησε με τον Αβραάμ, του εξήγησε πως τον θέλει κοντά του και τη σεζόν 2020-21 και έτσι, φαίνεται πως πείστηκε και ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Όλα δείχνουν έτσι, πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν για μια ακόμη χρονιά. Μια κίνηση με πολλαπλά μηνύματα. Ο Αβραάμ είναι πιθανό να κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και άμεσα και να συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για μια ακόμη χρονιά. Στο οικονομικό κομμάτι πρόβλημα δεν θα υπάρξει, η άποψη της διοίκησης είναι εξαιρετική για την παρουσία του εντός κι εκτός γηπέδων, άρα το νερό έχει μπει στο αυλάκι για τα καλά. Θα είναι μία από τις πρώτες κινήσεις που θα δείξουν το δρόμο για την ομάδα της νέας χρονιάς, θα αρχίσει να διαμορφώνεται το ρόστερ σιγά-σιγά, παρότι ακόμη είναι σε εξέλιξη η σεζόν 2019-20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Υπάρχουν ακόμα τρόπαια για να κερδίσουμε, ας παλέψουμε για αυτά"
Γαλλικά ΜΜΕ: "Συμφωνία Ολυμπιακού με Γκραντέλ"
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τις πωλήσεις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ