ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με εξαίρεση μία στα στόπερ, ενώ οι ευκαιρίες στους υπολοίπους θα δοθούν αργότερα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα (16/6) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Το πρόγραμμα πλέον γίνεται πιο δύσκολα, καθώς σε οχτώ ημέρες (24/6) τους περιμένει η ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και ενδιάμεσα (21/6) το ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, διανύοντας τις καλύτερές του ημέρες στον Ολυμπιακό, γνωρίζει πως δύο νίκες και πρόκριση, θα του ανεβάσουν και άλλο τις μετοχές. Και αυτού, αλλά και της ομάδας του, που δείχνει να έχει μπει καλύτερα από κάθε μία στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Είναι άλλωστε η μοναδική σε playoffs και playouts, που έχει το "δύο στα δύο".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ωστόσο, στα δύο επόμενα ματς, δεν πρόκειται να ρισκάρει. Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με εξαίρεση μία στους στόπερ. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να παίξει με την καλύτερη ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους του. Με την εντεκάδα που στα δύσκολα βγήκε μπροστά και έτσι, οι ευκαιρίες και χρόνος στους υπόλοιπους, μπορούν να δοθούν αργότερα.

ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ…

Θα μπορούσε κάποιος από σήμερα να βγάλει εντεκάδα για ματς που γίνονται στις 21 και 24 του μήνα. Όχι τυπικά, αλλά η πρόθεση είναι ξεκάθαρη. Αυτή τη στιγμή, ο Σα κάτω από τα δοκάρια δεν βγαίνει με τίποτα. Στο Κύπελλο ο Μαρτίνς είχε πει ότι θα χρησιμοποιεί τον Αλέν, αλλά λόγω τραυματισμού του Γάλλου στην Τούμπα έπαιξε ο νεαρός Τζολάκης.

Είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσει πάντως, με το μέλλον του Αλέν να είναι αβέβαιο για τη νέα σεζόν. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εν αναμονή της τελικής επαφής για το συμβόλαιό του, είναι σταθερή αξία από τη δεξιά πλευρά, όπως και ο Τσιμίκας από την αριστερή. Στόπερ είδαμε το δίδυμο Σισέ-Μπα κόντρα στον Άρη, αλλά ο Σεμέδο είναι έτοιμος να επιστρέψει…

Η τριάδα με τους χαφ, δεν αλλάζει ούτε… με αίτηση. Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, συνεργάζονται έξοχα και ο Μαρτίνς δεν κρύβει την ικανοποίησή του γι’ αυτό. Στον αγώνα με τον Άρη μάλιστα, έδειξε πως μπορεί να δώσει άλλο ρόλο στον Καμαρά και όπως τόνισα σε σχετικό άρθρο χθες, ο μέσος από τη Γουινέα έχει προβάδισμα έναντι του Φορτούνη ακόμη και αν χρειαστεί να παίζει πιο μπροστά! Μασούρας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, είναι η τριάδα που ξέρει τους ρόλους της μέσα στο γήπεδο και που αυτή τη στιγμή εμπιστεύεται ο τεχνικός των Πειραιωτών…

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΨΕΙ"

Πρόθεση του Μαρτίνς είναι να μην "κάψει" τους παίκτες του. Η ρεβάνς με τους Γουλβς θα γίνει τον Αύγουστο, αλλά υπάρχει μεγάλο διάστημα ως τότε. Θα έχουν κριθεί τα πάντα εντός συνόρων, θα έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο τίτλος. Με δύο νίκες επί Παναθηναϊκού και ΑΕΚ (στο ΟΑΚΑ), αυτό μπορεί να συμβεί για τους "ερυθρόλευκους".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πάντως και ευκαιρίες θέλει να δώσει σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και να μην "κάψει" αυτούς που έχουν βγει μπροστά τώρα. Θέλει, όμως και μια ειδική διαχείριση γιατί γνωρίζει ότι το πλεονέκτημα με Γουλβς μπορεί να έρθει λόγω του ρυθμού που μπορεί να έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Γι’ αυτό και ότι γίνει, θα γίνει με γνώμονα πάντα και τις μετρήσεις των "ερυθρολεύκων". Πάντα έδινε μεγάλο βάρος σε αυτές άλλωστε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ειδικά τώρα που η χρονιά λόγω της πανδημίας άλλαξε δεδομένα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

CAS: Προς 6 Ιουλίου η εκδίκαση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού
Ολυμπιακός: Επιστροφή με καμπανάκια
Sky Italia: Στην Αγγλία το Γουλβς - Ολυμπιακός, οι ημερομηνίες των Final 8
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ