ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε προπόνηση την Πρωτοχρονιά

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε προπόνηση την Πρωτοχρονιά

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους παίκτες του ότι θα κάνουν "ρεβεγιόν" στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και όχι στα σπίτια τους.

Βρήκαν τον… μπελά τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς. Κι αυτό, γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι ναι μεν θα φύγουν με πενθήμερη άδεια, από την Δευτέρα (24/12) έως και την Παρασκευή (28/12) και θα επιστρέψουν για προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (29/12), ωστόσο, τους κράτησε την έκπληξη για αργότερα.

Το πρόγραμμα που έβγαλε ο Μαρτίνς έχει κανονικά προπόνηση ανήμερα Πρωτοχρονιάς! Δεν πρόκειται να χαρίσει ούτε μία μέρα. Θεωρεί ότι είναι ούτως ή άλλως πολλές οι πέντε μέρες που θα φύγουν οι παίκτες με τις οικογένειές τους και πιστεύει ότι αν αρχίσει να μοιράζει ρεπό, ακόμα και Πρωτοχρονιά, τότε θα χάσουν ένα μέρος του ρυθμού τους.

Κατά συνέπεια, "ρεβεγιόν" θα κάνουν στον Ρέντη οι "ερυθρόλευκοι" και υπάρχει μία σοβαρή πιθανότητα να υπάρχει διπλή προπόνηση παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Ολυμπιακός έχει εξάλλου πρόγραμμα - βουνό με συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, τη στιγμή που εκκρεμεί ο ορισμός της 15ης αγωνιστικής, ενώ φτάνοντας στον Φλεβάρη περιμένουν τα ματς του Europa League με την Ντινάμο Κιέβου.

Το πρώτο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη θα διεξαχθεί μέσα στο τριήμερο 8,9,10 Ιανουαρίου, ακολουθούν δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και η ρεβάνς του Κυπέλλου το τριήμερο 22, 23, 24 Ιανουαρίου. Η δράση συνεχίζεται με παιχνίδια για την Super League και την Ευρώπη.

Επομένως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τους παίκτες του 100% συγκεντρωμένους από την 1η ημέρα του νέου χρόνου, θέλοντας να δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα πριν ριχτεί ξανά στη μάχη, σε τρία διαφορετικά μέτωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ