ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Μάνος μπήκε με μπαντάζ στην προπόνηση

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μάνος EUROKINISSI SPORTS

Με μπανταρισμένο χέρι μπήκε στην προπόνηση ο Δημήτρης Μάνος και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο γήπεδο που λατρευόταν μέχρι πέρυσι

Με μπανταρισμένο χέρι μπήκε στην προπόνηση ο Δημήτρης Μάνος, αλλά μπήκε! Γεγονός που χαροποίησε τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος υπολογίζει έστω ως εναλλακτική επιλογή του 24χρονο φορ για το διάστημα που θα απουσιάσει ο τραυματίας Αχμέντ Χασάν.

Αρχής γενομένης από την κυριακάτικη (21/10, 20:30) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο πρώην παίκτης της κρητικής ομάδας βγήκε σφαδάζοντας από την προπόνηση της Πέμπτης.

Στη διάρκεια του "διπλού", παραπάτησε σε ένα κοντρόλ κι έπεσε, για να τον πατήσει στη συνέχεια, κατά λάθος ο -προσωπικός του αντίπαλος στη φάση- Ρόντερικ Μιράντα.

Ο Μάνος πόνεσε πολύ, αποχώρησε από το υπόλοιπο πρόγραμμα και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον ταλαντούχο 17χρονο Εμιλιάνο Μπουλάρι της Κ20.

Οι ενοχλήσεις, ωστόσο, δεν ήταν ικανές να του στερήσουν την παρουσία στην αποστολή για τον αγώνα στα "παλιά λημέρια". Από την πρώτη στιγμή το ιατρικό τιμ έβγαζε μία αισιοδοξία (για να μην πούμε σιγουριά) ότι ο Μάνος θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνς για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και τελικά οι γιατροί δικαιώθηκαν λίγες ώρες αργότερα.

Για την ιστορία, ο Δημήτρης Μάνος αγωνίστηκε δύο χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ. Την πρώτη του σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ πέρυσι σε 29 αγώνες είχε 27 γκολ και 10 ασίστ.

Όπως όλα δείχνουν, μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής θα πάρει χρόνο συμμετοχής, έστω κι ως αλλαγή, κόντρα στην πρώην ομάδα του, οπότε θα έχει ενδιαφέρον και πως θα... αντιδράσει, αλλά και πως θα τον υποδεχθούν οι οπαδοί που τον αποθέωναν μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Ο ίδιος, πάντως, δεν θέλει να χάσει με τίποτα την ευκαιρία που του παρουσιάζεται...

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ