ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κουρ μένει ελεύθερος από την Μπρεστ

Brest's Yoann Court makes a lunge for the ball during the French League One soccer match between Nimes and Brest at the Stade des Costières in Nimes, southern France, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Brest's Yoann Court makes a lunge for the ball during the French League One soccer match between Nimes and Brest at the Stade des Costières in Nimes, southern France, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ, Γιοάν Κουρ, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού δεν τα βρήκε με την Μπρεστ και μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα.

Ελεύθερος μένει στο τέλος του Ιουνίου ο Γιοάν Κουρ, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ δεν κατέληξε σε συμφωνία με την Μπρεστ, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2018.

Ο ατζέντης του Γιοάν Κουρ, Γκαντ Κοέν, είχε μιλήσει στις 6 Μαΐου στο Sport24.gr, αποθεώνοντας τους ερυθρόλευκους, αλλά υποστηρίζοντας ότι δεν είχε καμία κρούση. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ για τον Γάλλο εξτρέμ ενδιαφέρονται και η Ναντ με τη Λανς.

Ο Κουρ είναι γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1990, έχει υψος 1,72, αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής και είναι αριστεροπόδαρος. Συνήθως αυτός εκτελούσε τα κόρνερ και τα φάουλ στη Μπρεστ. Φέτος έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές, έχει σημειώσει τρία γκολ και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των παικτών με τις περισσότερες ασίστ στο Σαμπιονά.

Στο παρελθόν ο υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού έχει περάσει από την ακαδημία της Λιόν, την Τρουά, τη Σεντάν, την Αζαξιό και την Bourg-en-Bresse Péronnas 01. Σύμφωνα με το transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία είναι 1.600.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γουλβς - Ολυμπιακός: Όλα τα σενάρια, η UEFA θα αποφασίσει

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ