ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ιταλός Γκουίντα διαιτητής με Πλζεν

Referee Marco Guida during a Serie A soccer match between Novara and Lecce, at the Silvio Piola stadium in Novara Italy, Sunday, March 25, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
Referee Marco Guida during a Serie A soccer match between Novara and Lecce, at the Silvio Piola stadium in Novara Italy, Sunday, March 25, 2012. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο 38χρονος Ιταλός, Μάρκο Γκουίντα, ορίστηκε για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια, την Τρίτη (23/7, 20:00), στην Ντοσάν Αρένα του Πλζεν.

Σε ρυθμούς Βικτόρια Πλζεν και την εκτός έδρας πρώτης αναμέτρησης με την ομάδα της Τσεχίας για το δεύτερο προκριματικό του Champions League στρέφει το βλέμμα του ο Ολυμπιακός. Την Κυριακή (21/7) έγινε γνωστός κι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Τρίτης (23/7, 20:00) στην Ντοσάν Αρένα.

Είναι ο 38χρονος Ιταλός, Μάρκο Γκουίντα. Έχει σφυρίξει εννιά ματς ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε συλλογικό επίπεδο, τα επτά εξ αυτών σε προκριματικούς. Ήταν στο VAR στον τελικό του Europa League στο Μπακού, ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι τον περασμένο Μάιο.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Τσίρο Καρμπόνε και Ντανιέλε Μπιντόνι, ενώ τέταρτος ο Φάμπιο Μαρέσκα.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ