ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Guardian επιβεβαιώνει το 24ο Ευαγγέλιο για Ομάρ

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Guardian σημειώνει πως ο Ελαμπντελαουί δεν βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Γαλατασαράι διότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού στοχεύει να παίξει ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Για το τέλος με τους Τούρκους διαβάσατε στο 24ο Ευαγγέλιο.

Το 24ο Ευαγγέλιο είχε αποκαλύψει στις 9/1 ότι οι συζητήσεις μεταξύ του εκπροσώπου του Ομάρ Ελαμπντελαουί (είναι ο αδερφός του Ρασίντ) και της Γαλατασαράι διεκόπησαν, αφού η πλευρά του αρχηγού του Ολυμπιακού αξίωνε συμβόλαιο που μαζί με τα μπόνους θα έφθανε ετησίως τα 2,7 εκατ. ευρώ.

Ο Guardian, λοιπόν, σε συνέχεια του προαναφερθέντος ρεπορτάζ επιβεβαίωσε πως ο 28χρονος δεν μιλάει πλέον με την Γαλατά και έχει επικεντρωθεί περισσότερο να βρει ομάδα στην Αγγλία (σ.σ. το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό τελειώνει το καλοκαίρι).

Μάλιστα, στο Νησί κάνουν λόγο για ενδιαφέρον προς τον Ελαμπντελαουί από κλαμπ της Premier League όπως η Άστον Βίλα και η Κρίσταλ Πάλας.

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Ομάρ αρέσει και την πρωταθλήτρια Σκωτίας, Σέλτικ αλλά και στην ιταλική Αταλάντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχηγός της εθνικής Νορβηγίας δεν είναι άγνωστος στην Αγγλία, καθώς έχει περάσει από τις ακαδημίες της Σίτι ενώ έγραψε και εννέα συμμετοχής, φορώντας τη φανέλα της Χαλ ως δανεικός από τους ερυθρόλευκους το 2017.

Ολυμπιακός: Ο Guardian επιβεβαιώνει το 24ο Ευαγγέλιο για Ομάρ

Το απόσπασμα του Guardian για τον Ομάρ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ