ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Γκερέρο μπήκε στη "μάχη"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός επιθετικός προπονήθηκε την Τετάρτη (21/11) και κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για να δώσει το "παρών" στο Περιστέρι (25/11, 19.00).

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει πράξη τα όσα έλεγε πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

Το "φώναζε" ότι θα κατάφερνε έστω να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (25/11, 19.00) και την Τετάρτη (21/11) αύξησε τις πιθανότητες του καθώς πέρασε τις πρώτες προπονητικές εξετάσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βεβαίως θέλει να τον έχει έστω στη 18αδα, αλλά δεν θέλει κιόλας να ρισκάρει αν υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα για υποτροπή.

Αλλωστε, ο τραυματισμός του Γκερέρο στον μηνίσκο εξ αρχής θα τον άφηνε έξω για 4-6 εβδομαδες. Ουσιαστικά οι 4 εβδομάδες από τον τραυματισμό του στο Λουξεμβούργο συμπληρώνονται στο Περιστέρι. Αυτό σημαίνει ότι ο Μαρτίνς θα πρέπει να τα ζυγίσει τα πράγματα στις προπονήσεις που ακολουθούν για να πάρει τις οριστικές αποφάσεις.

Για την Μπέτις δεν τίθεται θέμα. Θα είναι διαθέσιμος σε οκτώ βράδια. Απομένει να φανεί αν θα παίξει και με τον Ατρόμητο. Το πρώτο -στέρεο- βήμα πάντως έγινε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ