ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο ευδιάθετος Μαρτίνς, οι Αραμπί-Καρεμπέ και η πλάκα του Σεμέδο

EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έφθασαν με μάσκες και όλα τα προληπτικά λόγω κορονοϊού μέτρα ασφαλείας στο Μολινό για την προπόνηση. Η συνομιλία του Καρεμπέ με τον Ελ Αραμπί, ο Μαρτίνς και η πλάκα του Σεμέδο. Το Sport24.gr ήταν εκεί. (VIDEOS)

Το απόγευμα της Τετάρτης (5/8) έγινε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τη μεγάλη ρεβάνς με την Γουλβς (6/8, 22:00) για τους 16 του Europa League με στόχο την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Οι ερυθρόλευκοι έφθασαν στο Μολινό φορώντας μάσκες και με όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας. Άλλωστε είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και για τους ερυθρόλευκους και για τους Άγγλους και για όλο τον κόσμο που προσπαθεί να ζήσει στη νέα πραγματικότητα που επιβάλλει η πανδημία.

Το γήπεδο των λύκων - ένα κλασικό βρετανικό γήπεδο - θα φιλοξενήσει τη μεγάλη μάχη του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του για να πάρουν το εισιτήριο για το Final 8. O Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιστρέφει στην Αγγλία, όπου σφράγισε την πρόκριση επί της Άρσεναλ στην προηγούμενη φάση, και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Κριστιάν Καραμπέ.

Το Sport24.gr ήταν στο Μολινό και παρακολούθησε την προπόνηση των ερυθρολεύκων, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και οι παίκτες του είχαν ιδιαίτερη όρεξη. Ο Πορτογάλος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και το έδειξε στις ασκήσεις με τους παίκτες του.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος δεν σταμάτησε να πειράζει και να δέχεται τα πειράγματα των συμπαικτών του, ιδιαιτέρως των Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ομαρ Ελαμπντελαουί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρτίνς: "Ευκαιρία να περάσουμε"
Ολυμπιακός: Το Sport24.gr στο Μολινό
Νούνο Εσπίριτο: "Σκληρός αντίπαλος ο Ολυμπιακός"
Ολυμπιακός: Μια πρωτόγνωρη κατάσταση...
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ