ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός του Τράουκο δείχνει μεταγραφή

Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός του Τράουκο δείχνει μεταγραφή

Ο Τράουκο βρίσκεται εκτός αποστολής για τον φιλικό αγώνα της Σεντ Ετιέν με την Ρεν, γεγονός που μαρτυρά ότι ο 27χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Μιγκέλ Τράουκο αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αριστερής πλευράς στην άμυνα των ερυθρολεύκων μετά και την μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στην Λίβερπουλ.

Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, οι επαφές του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιέν συνεχίζονται, ενώ δεν καταγράφεται ακόμη συμφωνία. Ωστόσο, στις τάξεις των ερυθρολεύκων είναι αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει θετική εξέλιξη στην υπόθεση.

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι o Tράουκο βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή προκύπτει από το φιλικό της Τετάρτης (12/8) ανάμεσα στην Σεντ Ετιέν και την Ρεν. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Κλοντ Πιέλ, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον 27χρονο αριστερό μπακ.

Ο Τράουκο την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το προφίλ του έχει αξιολογηθεί θετικά από τον Πέδρο Μαρτίνς κι από τους επιμελούντες τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Άλλον ατζέντη του Γκιλιέρμε ξέρουν
Ολυμπιακός: Δανεικός για ένα ακόμη χρόνο στην Μπόκα ο Σολδάνο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ