ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο άνθρωπος - "κλειδί" για Χασάν

Ολυμπιακός: Ο άνθρωπος - "κλειδί" για Χασάν

Μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να καθαρίσει την υπόθεση Χασάν, ώστε να γίνει πράξη η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς και να παραμείνει ο Αιγύπτιος στον Ολυμπιακό. Δεν είναι άλλος από τον δαιμόνιο Ζόρζε Μέντες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στον Αχμέντ Χασάν. Κρατάει χρόνια, άλλωστε, αυτή η κολόνια. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σαν παιδί του τον 26χρονο φορ από την Αίγυπτο από τα χρόνια της Ρίο Άβε.

Μία από τις πρώτες του εισηγήσεις, λοιπόν, είναι να παραμείνει ο διεθνής επιθετικός και την επόμενη περίοδο στον Ολυμπιακό. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι, αν αναλογιστούμε ότι η οψιόν αγοράς του από τη Μπράγκα, έχει οριστεί από πέρυσι το καλοκαίρι στα 4 εκατομμύρια €.

Με τόσα χρήματα, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τον Μπεργκ! Τον ίδιο τον Σουηδό, όχι κάποιον σαν αυτόν. Γύρω στα 2 εκατομμύρια συμβόλαιο το χρόνο ψάχνει ο Μάρκους φεύγοντας από τα Εμιράτα, με το συνολικό ποσό να φτάνει περίπου στα διπλά ανά σεζόν, αν συνυπολογίσουμε και την εφορία.

Είναι δεδομένο ότι οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν μια πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου, προκειμένου να χαμηλώσουν τα ποσά. Σε αυτή την προσπάθεια βάζει πλάτη και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά ο πρόεδρός της Μπράγκα είναι πολύ σκληρό καρύδι.

Όπως λένε άνθρωποι της πιάτσας, μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να του αλλάξει γνώμη, αν δεν "τρελαθεί" ξαφνικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και δώσει εντολή να πληρώσει ο Ολυμπιακός την οψιόν στο σύνολό της.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΖΟΡΖΕ ΜΕΝΤΕΣ

Ο άνθρωπος - κλειδί δεν είναι άλλος από τον Ζόρζε Μέντες. Εκείνοι που ξέρουν το παρασκήνιο επιμένουν ότι μπορεί να "καθαρίσει" τη δουλειά και να τη φέρει στα μέτρα του Ολυμπιακού, αφού έχει πολύ καλή άκρη με τη διοίκηση της Μπράγκα. Μπορεί δηλαδή να ζητήσει... σκόντο για τον Χασάν, προκειμένου να συνεχίσει στον Πειραιά και να ρεφάρει την -οικονομική- διαφορά από κάποια άλλη δουλειά που θα κάνει στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κι επειδή Μαρινάκης και Μέντες έχουν πολλές ανοικτές υποθέσεις σε Ολυμπιακό - Νότιγχαμ και ενεργό δίαυλο επικοινωνίας, τίποτα δεν αποκλείεται. Ο κορυφαίος ατζέντης όλα τα μπορεί, ειδικά στις ομάδες που έχει άκρες, αρκεί να το θέλει και με το ανάλογο -δικό του- αντίτιμο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η εξήγηση για Σολδάνο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ