ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Ντινάμο Κιέβου: Οι έντεκα του Μαρτίνς

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε πέντε αλλαγές προχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς για τη μάχη με τη Ντιναμό συγκριτικά με την αναμέτρηση της Τούμπας. Μέσα ο Μεριά και ο Φορτούνης, αλλά... περιμένει ο Νάτχο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντινάμο Κιέβου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων με φόντο την πρόκριση στους 16 του Europa League, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 21 Φεβρουαρίου (22:00) στο "NSK Olimpiyskyi".

Σα, Μεριά, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας και Χασάν, είναι οι έντεκα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς στο βασικό σχήμα των ερυθρολεύκων, για την αποψινή αναμέτρηση.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς έχουμε πέντε νέα πρόσωπα. Ο Μεριά παίζει δεξιά (για πρώτη φορά) αντί του Τοροσίδη και ο Τσιμίκας αριστερά αντί του Κούτρη, στην άμυνα. Στον άξονα ο Καμαρά αντικατέστησε τον Νάτχο, στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Ζιλ Ντίας τον Λάζαρο και στην κορυφή ο Χασάν τον Γκερέρο.

Ο Κώστας Φορτούνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και παίζει κανονικά, αλλά αν νιώσει το παραμικρό στο ζέσταμα είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει ο Νάτχο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ