ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Ντινάμο: Η κριτική των ερυθρόλευκων

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ντινάμο για το πρώτο ματς των 32 του Europa League και το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ντινάμο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση στο πλαίσιο των 32 του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι σε καλή βραδιά τους Γκιλιέρμε και Ζιλ Ντίας, αλλά λεπτομέρειες του στοίχισαν τη νίκη. Δείτε την αξιολόγηση των παικτών της ομάδας του Πειραιά.

ΣΑ: Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε. Προφανώς και δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ της Ντιναμό. Ίσα-ίσα που είπε και "όχι" στον Τσιγκάνκοφ σε ένα πολύ δύσκολο σουτ, αποφεύγοντας νωρίτερα το 2-2.

ΜΕΡΙΑ: Δεν είναι η κλασική του θέση, αλλά έχει παίξει και στην Εθνική του ως δεξιός μπακ. Ο Μεριά δεν ήταν κακός και μάλιστα περιόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Βέρμπιτς. Για πρώτη φορά πάντως που έπαιξε δεξιός μπακ στον Ολυμπιακό, δεν τα πήγε άσχημα.

ΣΙΣΕ: Έβγαινε πρώτος στις μονομαχίες, περιόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Σολ και σίγουρα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έφερε ευθύνη σε κάποιο από τα δύο γκολ. Δεν ήταν κακός ο Σενεγαλέζος που πρόλαβε και έκοψε και ορισμένες από τις αντεπιθέσεις των Ουκρανών.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Έχει αρχίσει και δείχνει σημάδια κόπωσης, χωρίς να στοιχίσουν βέβαια στον Ολυμπιακό στο σημερινό ματς. Είχε καλές, είχε και κακές στιγμές. Σίγουρα θα ήθελε και εκείνος να κυλήσει καλύτερα η βραδιά τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Είχε μπόλικη δουλειά με τον Τσιγκάνκοφ. Εώς έναν βαθμό τον περιόρισε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο νεαρός Ουκρανός έκανε “παπάδες” στον αγωνιστικό χώρο και από τα πόδια του ξεκίνησαν πολλές επιθετικές προσπάθειες της Ντιναμό.

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: Κονταροχτυπιέται με τον Ζιλ Ντίας για το ποιος ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό. Άλλο ένα ματς εξαιρετικό από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος “φυλάκισε” για τα καλά τους χαφ της Ντιναμό.

ΚΑΜΑΡΑ: Αρκετά καλό ματς από τον Αφρικανό, όχι όμως στον βαθμό του Γκιγιέρμε που έκανε τα πάντα στο χορτάρι. Κέρδισε πολλές μονομαχίες, έβγαινε πρώτος στην μπάλα, αλλά αδυνατούσε να φτιάξει παιχνίδι.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Έδωσε πολλές μάχες, έχασε μία τεράστια ευκαιρία για το 3-1 και προς το τελευταίο τέταρτο άρχισε να παραδίδει... πνεύμα. Ήταν αρκετά θετική η παρουσία του.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Σούπερ ματς από τον Πορτογάλο στο πρώτο ημίχρονο που έβαλε γκολ, δημιουργούσε, μάρκαρε, έκοβε, έκανε τα πάντα! Στο δεύτερο μέρος άρχισαν να τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του, όμως, ακόμα και έτσι γυρνούσε πίσω για να δώσει τις απαραίτητες βοήθειες. Από τους καλύτερους του Ολυμπιακού.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπορεί να του χρεώθηκε το πρώτο γκολ ως ασίστ, αλλά η αλήθεια είναι πώς έδειχνε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο ίδιος.

ΧΑΣΑΝ: Σκόραρε, πίεσε στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε και αυτός τις μάχες του με τις "Συμπληγάδες" της Ντιναμό, αλλά και εκείνος από κάποιο σημείο και μετά χάθηκε.

ΝΑΤΧΟ: Έβγαλε την πάσα στον Ποντένσε για να πετύχαινε το 3-1 και εκτός από αυτό, δεν έκανε τίποτε άλλο. Μπήκε στο 68' αντί του Φορτούνη.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε στο 81' αντι του Ποντένσε, κέρδισε κάποια φάουλ, επιχείρησε και μετά το 2-2 να πάρει πάνω του τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί έπεσε πάνω σε τοίχος τριών παικτών.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο 86' αντί του Ζιλ Ντίας και θα μπορούσε στις καθυστερήσεις να σκοράρει, αν ο Μικολένκο δεν τον τράβαγε στη σέντρα του Χασάν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ