ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ανάμεσα στις μάχες με την Ντινάμο Κιέβου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντινάμο Κιέβου στους "32" του Europa League (14 και 21 Φεβρουαρίου) και ανάμεσα στις δυο ευρωπαϊκές μάχες έχει να δώσει ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι μετά τη μεγαλειώδη νίκη του με 3-1 απέναντι στη Μίλαν για τη φάση των ομίλων του Europa League και στους "32" του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Ντινάμο Κιέβου στις 14 Φεβρουαρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στις 21 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς.

Οι Πειραιώτες θέλουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη και θα τα δώσουν όλα, εντούτοις ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμα μεγαλύτερος, μιας και ανάμεσα στα δυο παιχνίδια, έχει να δώσει και δυο εγχώρια ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, για την 20η αγωνιστική η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα παίξει με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (10 ή 11 Φεβρουαρίου), ακολουθεί ο πρώτος αγώνας με τη Ντινάμο Κιέβου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14/2), ενώ στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχθούν την ΑΕΚ στο φαληρικό γήπεδο (17 ή 18 Φεβρουαρίου).

Μετά το εντός έδρας ντέρμπι με την Ένωση, ο Ολυμπιακός θα δώσει τη ρεβάνς για την πρόκριση στους "16" του Europa League (21/2) στο "Ολιμπίσκι" του Κιέβου, για να φιλοξενήσει στη συνέχεια τον ΟΦΗ στον Πειραιά (24 ή 25 Φεβρουαρίου).

Αν μη τι άλλο, μέσα στον Φλεβάρη το πρόγραμμα είναι "φωτιά" για τον Ολυμπιακό και θα κριθούν πολλά σε δυο από τους τρεις φετινούς στόχους της ομάδας του Πειραιά. Μέχρι τότε υπάρχει χρόνος, αλλά δεδομένα θα υπάρξει ο ανάλογος προγραμματισμός από το τεχνικό τιμ!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ