ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Μασούρα στην Ξάνθη

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Μασούρα στην Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός θα έχει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του στο παιχνίδι Κυπέλλου της Θράκης (8/1, 17:15). Για ενδεκάδα ο Τυνήσιος και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, πιθανότατα στον πάγκο ο Χασάν.

Τον πρώτο του αγώνα για το 2019 δίνει την Τρίτη (8/1, 17:15) ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να "φρεσκάρει" την ενδεκάδα εξαιτίας κάποιων τραυματισμών που υπήρξαν τις τελευταίες μέρες στον Ρέντη. Οι Σισέ, Ομάρ και Ποντένσε έμειναν στην Αθήνα με κάποια μικροπροβλήματα, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Χασάν, Μεριά και Ναουέλ να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να υπολογίζονται για το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η τελευταία συμμετοχή του Χασάν ήταν στις 11 Νοεμβρίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έπαθε τη ζημιά στο γόνατο. Ο δε Μεριά αγωνίστηκε για τελευταία φορά την 1η Νοεμβρίου στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή και για το πρωτάθλημα στις 21 Οκτωβρίου στο "Γεντί Κουλέ" με τον ΟΦΗ. Ο Ναουέλ έπαιξε για τελευταία φορά στο ματς πρωταθλήματος στην Ξάνθη στις 9 Δεκεμβρίου όπου τραυματίστηκε και επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Χασάν αναμένεται να κάτσει στον πάγκο και όχι να παίξει βασικός. Αντιθέτως, οι Μεριά και Ναουέλ φαίνεται ότι προορίζονται για το αρχικό σχήμα.

Ωστόσο τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω στον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα και μάλιστα εκτός απροόπτου θα πάρει και φανέλα βασικού!

Με λίγα λόγια, το πιθανότερο σχήμα είναι με Σα στα γκολπόστ, Τοροσίδη, Βούκοβιτς, Μεριά και Κούτρη στην άμυνα, τους Γκιλιέρμε και Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο και τους Γιώργο Μασούρα και Ναουέλ στα «φτερά» της επίθεσης...

ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Το ιδανικότερο σενάριο για τον Πέδρο Μαρτίνς θα ήταν φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» να εξασφαλίσουν το εισιτήριο πρόκρισης από τα Πηγάδια, έτσι ώστε να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του Καραϊσκάκη που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σε δύο εβδομάδες (σ.σ. δεν έχει οριστεί ακόμη).

Εφόσον διεξαχθεί ο επαναληπτικός σε 15 μέρες, τότε το ματς Ολυμπιακός - Ξάνθη θα γίνει ανάμεσα στις δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Οπότε, κάτι παραπάνω ξέρει ο Μαρτίνς που όλη την περασμένη εβδομάδα προσπαθούσε να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι θα πρέπει να ξεμπερδεύουν από την Τρίτη (8/1) την πρόκριση, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης στην Ξάνθη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ