ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Νέα σενάρια από την Αργεντινή για τον Σολδάνο

Ολυμπιακός: Νέα σενάρια από την Αργεντινή για τον Σολδάνο
Σολδάνο

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή, θέλουν τον Φράνκο Σολδάνο να βρίσκεται εκ νέου στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ουνιόν.

Η περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο μόνο καινούρια δεν είναι για το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο Αργεντίνος (με ιταλικό διαβατήριο) επιθετικός βρίσκεται στα κιτάπια των ερυθρολεύκων από τον Μάιο. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Λατινική Αμερική τις τελευταίες ώρες, ο στράικερ της Ουνιόν Σάντα Φε "παίζει δυνατά" και πάλι για την ομάδα του Πειραιά!

Η τιμή του Σολδάνο στις αρχές του περασμένου Ιούνη ήταν στα 5 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του. Ο Ολυμπιακός δεν έμπαινε σε διαπραγμάτευση με τέτοιους όρους, ενώ αργότερα είχε προχωρήσει και σε διάψευση σχετικά με τα σενάρια περί συζητήσεων με την Ουνιόν για τον παίκτη.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως στο Λιμάνι ενδιαφέρονταν για τον Σολδάνο και ουδέποτε τον έβγαλαν από την λίστα τους, αφού παρά τις πληροφορίες που ήθελαν το συμβόλαιο του με την Ουνιόν να εκπνέει το 2020, στην πραγματικότητα αυτή η συνεργασία έχει ορίζοντα λήξης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 24χρονος (14/09/1994) επιθετικός τον Αύγουστο είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως "ναι, με δελεάζει η προοπτική να παίξω στην Ελλάδα, νομίζω ότι υπάρχει καλή πιθανότητα. Υπάρχουν εναλλακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και η ομάδα με το καλύτερο όνομα και τη δυναμική είναι ο Ολυμπιακός, μια ομάδα με ιστορία στην Ευρώπη που αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Παρά τα σενάρια που είχαν φουντώσει ξανά, τελικά ο Ολυμπιακός δεν βρήκε άκρη με την Ουνιόν Σάντα Φε και πήγε στη λύση δανεισμού του Άχμεντ Χάσαν από την Μπράγκα.

Πριν από έναν μήνα ακριβώς, το Sport24.gr είχε μεταφέρει την επιμονή των Αργεντίνων για τον Ολυμπιακό και τον Σολδάνο. Στα ΜΜΕ της χώρας υποστήριζαν ότι ο σύλλογος του ψάχνει πλέον να τον πουλήσει, θυμήθηκαν τις δηλώσεις του Λουίς Σπαν (πρόεδρος της Ουνιόν) για τις διαπραγματεύσεις με τους ερυθρόλευκους τον περασμένο Ιούλιο, έβαζαν στο κόλπο ομάδες από το Μεξικό, το Κατάρ και την Ουκρανία αλλά την ίδια στιγμή έχριζαν φαβορί για την απόκτηση του παίκτη τον Ολυμπιακό.

Οι τελευταίες πληροφορίες που καταφθάνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θέλουν τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία τόσο με την διοίκηση της Ουνιόν Σάντα Φε (που με τον κίνδυνο να χάσει τον παίκτη χωρίς να πάρει σεντ, διαπραγματεύεται πλέον με ένα ποσό λιγότερο από τα 2 εκατ., ευελπιστώντας πάντα στην διατήρηση ενός ποσοστού μεταπώλησης), όσο και με την πλευρά του Σολδάνο, που θεωρεί ότι έφτασε η στιγμή να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη.

Ο 24χρονος επιθετικός μετράει 22 γκολ και 4 ασίστ σε 86 παιχνίδια με τον αργεντίνικο σύλλογο, ωστόσο δύσκολα θα ξαναπαίξει για την Ουνιόν Σάντε Φε μετά την 1 Ιανουαρίου. Εκτός απροόπτου ο Σολδάνο θα κάνει το ευρωπαϊκό βήμα, είτε για λογαριασμό του Ολυμπιακού, είτε για κάποιον άλλο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: "Δεν πάνε πουθενά Σισέ και Καμαρά"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ