ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ναι" στον Χασάν υπό όρους

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, συνεπώς και της διοίκησης, είναι η παραμονή του Αχμέντ Χασάν. Ο Ολυμπιακός θα διαπραγματευτεί εκ νέου με τη Μπράγκα, είτε για αγορά είτε για νέο δανεισμό.

Ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σε εκτίμηση τον Αχμέντ Χασάν είναι γνωστό. Και τις δύο φορές που αποκτήθηκε από τη Μπράγκα ο Αιγύπτιος στράικερ, εισήγηση του Πορτογάλου προπονητή ήταν. Ικανοποιήθηκε η επιθυμία του να τον έχει στο ρόστερ.

Ο Μαρτίνς ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια και είναι θέλησή του να συνεχίσει τη συνεργασία με τον 27χρονο στράικερ. Όπως το 2018-2019, έτσι και τώρα ο διεθνής φορ αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Μπράγκα. Όπως τότε, έτσι και τώρα υπάρχει οψιόν αγοράς του. Αυτή τη φορά 2,5 εκατ. ευρώ.

Από τη στιγμή που ο προπονητής θέλει τον Χασάν και για τη νέα σεζόν, η διοίκηση θα κινήσει τις διαδικασίες για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Θα διαπραγματευτεί με τη Μπράγκα και θα "παλέψει" να πετύχει νέα συμφωνία. Τα 2,5 εκατ. ευρώ κρίνονται διόλου ευκαταφρόνητο ποσό τούτη τη στιγμή. Οι "ερυθρόλευκοι", που ήδη συμφώνησαν με τη Μπράγκα για την επέκταση του δανεισμού του ως το φινάλε των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα προσπαθήσουν να φτάσουν να φτάσουν σε νέο deal με τον πορτογαλικό σύλλογο. Ή για αγορά ή με νέο δανεισμό.

Και ο ίδιος ο Χασάν θα επιθυμούσε να μείνει στους "ερυθρόλευκους". Του αρέσει το κλαμπ, έχει τη στήριξη του προπονητή του, περνάει καλά και δεν το κρύβει. Φαίνεται από τα social media και από τη γενικότερη συμπεριφορά του στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις. Και αγωνιστικά τα κατάφερε πολύ καλά. Σε 18 συμμετοχές πέτυχε οκτώ γκολ, ορισμένα εκ των οποίων κρίσιμα.

ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΑΡΑΜΠΙ - ΧΑΣΑΝ

Ο Μαρτίνς θέλει να πορευτεί και του χρόνου με το ίδιο δίδυμο. Με Ελ Αραμπί και Χασάν. Παρότι δεδομένα θα ξεκινά με ένα φορ, σίγουρα θα υπάρχουν παιχνίδια στα οποία η ταυτόχρονη παρουσία και των δύο θα είναι σημαντική. Τώρα μάλιστα έχει μάθει ο ένας τον άλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση του υψηλόσωμου στράικερ.

Ποια θα είναι η στάση της Μπράγκα στις συζητήσεις, μιας ομάδας που φέτος άλλαξε τέσσερις προπονητές. Αν πάντως ρωτήσετε τον Χασάν, Ολυμπιακό ψηφίζει. Αλλά δεν είναι στο χέρι του... Τα 23 γκολ σε 50 συμμετοχές με την "ερυθρόλευκη" φανέλα οδηγούν σε θετικό πρόσημο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι βασικός ήταν στα 25 παιχνίδια.

Η ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εκφράσει δημόσια την εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του Χασάν: "Βασίζομαι πάνω του 100%. Ελπίζω να μείνει στον Ολυμπιακό". Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αποθεώσει τον προπονητή του: " Είναι ένας καλός προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος. Εχει κάνει υπέροχη δουλειά και έχει προσφέρει πολλά. Οποιος νομίζει ότι είναι εύκολο, δεν είναι έτσι. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι είναι αυτονόητο να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Χρειάστηκε πολλή δουλειά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ισως είναι εύκολο να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα, αλλά όχι να το πάρεις αήττητος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Υπογράφει τη Δευτέρα ο Μαυρουδής
Αποθέωση Σα με ύμνο του Ολυμπιακού και σαμπάνια σε παραλία της Ζακύνθου
Από τον Ολυμπιακό, τεχνικός διευθυντής στην Ινδία
Ολυμπιακός: Στην Κρήτη ο Μαρτίνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ