ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Να μην επηρεαστεί η ομάδα από τον Σα

Ολυμπιακός: Να μην επηρεαστεί η ομάδα από τον Σα

Ο στόχος του Μαρτίνς στο Ρέντη και ως το ταξίδι στην Αγγλία για τη ρεβάνς με τη Γουλβς είναι ένας: Να μην επηρεαστεί κανείς στην ομάδα από τον τραυματισμό του Ζοζέ Σα.

Οπως και να ‘χει, η είδηση του τραυματισμού του Ζοζέ Σα, είναι σοκ στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα χάσει το ματς για το οποίο και ο ίδιος "έχτισε" μέσα στη χρονιά. Ο τελικός με τη Γουλβς, οδηγεί στο Final-8 του Europa League. Η πρόκληση είναι μεγάλη και η χθεσινή (1/8) είδηση ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα.

Συζητήθηκε από τους παίκτες, "πάγωσαν" όλοι. Όπως φυσικά και ο κόσμος που παρακολουθεί, περιμένοντας να δει πότε θα ξαναμπορέσει να πάει στα γήπεδα. Δεν γίνεται να μην επηρεαστείς ψυχολογικά. Ένιωθε ασφάλεια η άμυνα και η υπόλοιπη ομάδα με τον Σα… Είναι αλλιώς με τον Αλέν, δεν έχει παίξει πολύ με την ομάδα. Μπορεί ο Γάλλος να κάνει την εμφάνιση της ζωής του, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, αλλά με τα τωρινά δεδομένα, όλοι έπαθαν ένα σοκ.

Αυτό, είναι το επόμενο στοίχημα του Μαρτίνς. Πλέον, δουλεύει με την προοπτική ότι ο Αλέν θα είναι ο βασικός. Και ο στόχος του είναι να μην επηρεαστεί η ομάδα. Να μην περάσει μέσα στα μυαλά των παικτών, μια λογική πως " χωρίς τον Σα χάνουμε πολλές από τις πιθανότητές μας".

Άλλωστε, το πλάνο του Μαρτίνς για το "Μολινό", δεν θα ήθελε τον Σα πρωταγωνιστή. Θέλει η ομάδα του να σταθεί εξαιρετικά ανασταλτικά, να μη δώσει στους Άγγλους τη δυνατότητα να βγάλουν πολλές φάσεις. Γι’ αυτό θα πάει με τη γνωστή τριάδα με Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, γι’ αυτό θα ζητήσει από τους εξτρέμ πολλές βοήθειες, όπως πάντα στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά και στα μεγάλα εντός συνόρων.

Ο Μαρτίνς, πιστεύει πολύ στην πρόκριση με τη Γουλβς. Σίγουρα τα μαντάτα από τον συμπατριώτη του Σα, δεν ήταν τα καλύτερα. Κάθε άλλο. Είναι, όμως, προπονητής, που θέλει να βγάζει δυναμική. Μια λογική πως εμείς θα προχωρήσουμε, όπως και να είναι η κατάσταση. Χθες, στα social media έδωσε το σύνθημα πως πλησιάζει η ώρα του Europa League, μια ακόμη μάχη. Έτσι τη βλέπει. Σε αυτή δεν θα έχει τον βασικό του τερματοφύλακα, αλλά και στο Λονδίνο πήγε χωρίς τον βασικότατο στόπερ του. Τον Σεμέδο. Ένας ακόμη συμπατριώτης του. Τότε, είχε μπει ο Σισέ. Με γκολ του μάλιστα, το ματς με την Άρσεναλ είχε πάει στην παράταση. Ο Σεμέδο θα λείψει και τώρα βέβαια, μαζί και ο Σα…

Προφανώς και θα γίνουν ενέσεις ηθικού στον Αλέν. Ο Γάλλος μπορεί να μην είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν, αλλά είναι επαγγελματίας και όλοι στο Ρέντη λένε τα καλύτερα. Θα τα αναλύσουμε και σε άλλο άρθρο για τον Αλέν, αλλά όταν φτάνεις εδώ, παλεύεις για να είσαι στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League και σε περιμένουν 90 (πιθανότατα) λεπτά, δεν σκέφτεσαι τη νέα χρονιά. Στέκεσαι στο… αύριο, στο άμεσο και η Πέμπτη, 6 Αυγούστου, για τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Μαζί και για τον Αλέν που από αναπληρωματικός, ετοιμάζεται να φορέσει τα γάντια του βασικού πορτιέρε των πρωταθλητών Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ