ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Να φέρει... τούμπα την κατάσταση για τα καλά

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει μόνος πρώτος και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έτοιμο το πλάνο για το ματς με την Λαμία. Η επικρατέστερη ενδεκάδα και η ευκαιρία στον Μπενζιά.

Στη Λαμία δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός την Κυριακή (12/1, 17:15), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Στην προηγούμενη, την πρώτη του 2020, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φέρουν… τούμπα την κατάσταση.

Επικράτησαν του Παναθηναϊκού, εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και έμειναν μόνοι πρώτοι. Και την Κυριακή, ο στόχος είναι διπλός. Αρχικά, να πάρουν τη νίκη στη Λαμία και μετά να έχουν τα βλέμματά τους στραμμένα και στην αναμέτρηση της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ.

ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ...

Γκιλιέρμε και Σουντανί έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και φαινόταν πως θα είναι στα πλάνα του Μαρτίνς γι’ αυτή την αναμέτρηση. Μόνο που τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε πως είναι ανέτοιμοι και έτσι τους άφησε εκτός αποστολής. Και δεν ήταν οι μόνοι, καθώς εκτός είναι φυσικά ο Ποντένσε που ταλαιπωρείται από τη θλάση του, αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο αρχηγός των Πειραιωτών, είχε υψηλό πυρετό και έτσι έμεινε εκτός πλάνων του Μαρτίνς.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΖΙΑ

‘Όλα δείχνουν πως στη Λαμία, ο Μπενζιά θα πάρει φανέλα βασικού. Ο Μαροκινός μέσος έπαιξε ως αλλαγή με τον Παναθηναϊκό. Είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο. Ήταν βασικός στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα και τώρα, όλα δείχνουν πως παίρνει μια καλή ευκαιρία από τον Μαρτίνς. Την ώρα που γίνεται κουβέντα για απόκτηση άλλου χαφ, ο Μπενζιά έχει μπει στο πλάνο του προπονητή του. Μάλιστα σε αυτόν αναμένεται να δώσει το ρόλο του επιτελικού, με τον Βαλμπουενά να μετατίθεται στα άκρα.

Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Σύμφωνα με αυτά που δοκίμασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, στον αγώνα με τη Λαμία κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα. Δεξί μπακ ο Ομάρ και αριστερό ο Τσιμίκας. Ο ένας στόπερ σταθερά ο Σεμέδο και δίπλα του ο Μπα. Στα χαφ, Μπουχαλάκης με Καμαρά, πιο μπροστά τους ο Μπενζιά. Στα άκρα ο Μασούρας με τον Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί. Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Αλέν, Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα, Σισέ, Μεριά, Γκασπάρ, Κούτρης, Γκερέρο, Τζολάκης, Ραντζέλοβιτς.

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Όλα ανοιχτά δείχνουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα στο θέμα των μεταγραφών. Ο Μεριά δήλωσε πως θέλει περισσότερο χρόνο, αλλά δύσκολα θα τον βρει. Στην Ιταλία επιμένουν πως θα έρθει επίσημη πρόταση για τον Τσιμίκα, ενώ έντονη είναι η φημολογία για τον Καμαρά. Όλα αυτά, την ίδια ώρα που δεν υπάρχει θετική εξέλιξη στην περίπτωση του Ελαμπντελαουί, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Μέχρι και το όνομα του Ελ Αραμπί μπήκε στο κάδρο και το μόνο σίγουρο είναι πως η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο... ΑΝΕΤΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξή του στη NOVA την Παρασκευή, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας στις 6 Ιανουαρίου. Πως ο Φορτούνης γύρισε και είναι καλά και ο στόχος είναι να παίξει για λίγα λεπτά την Τετάρτη κόντρα στην Καλαμάτα. Ο άσος του Ολυμπιακού δείχνει άνετος, για τον τραυματισμό που είχε. Έχει ξεπεράσει τις όποιες φοβίες, πατάει καλά και κάθε ημέρα νιώθει όλο και καλύτερα. Στόχος του, να είναι στον πάγκο και να μπει την Τετάρτη και φαίνεται πως έτσι θα γίνει.

Τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Κυπέλλου, θα διατίθενται από την Δευτέρα (13/1) στα εκδοτήρια του γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η εξομολόγηση του Μαρτίνς: Οι απώλειες πατέρα και αδερφού, το συνεργείο και το ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Η αποστολή για τη μάχη στη Λαμία
Ολυμπιακός: Το ξεχωριστό ρεκόρ του Λάζαρου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ