ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, ο Master Chef

Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, ο Master Chef

Άπαντες στον Ολυμπιακό υποκλίνονται στις ικανότητες του Ανδρέα Μπουχαλάκη και στη μαγειρική με τον ίδιο να παρουσιάζει τα... έργα του.

Πρόκειται για μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το Master Chef με τους Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο σαρώνει στην τηλεθέαση και φυσικά, σε εποχή κορονοϊού και με τον κόσμο στο σπίτι, δίνει τροφή για διάφορα σχόλια.

Ποιος θα περίμενε, όμως, ότι υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με εξαιρετικές επιδόσεις και στη μαγειρική;

Ξέρετε, είναι κάπως περίεργο. Έχουν συνηθίσει να τρώνε με την ομάδα, με τις οικογένειές τους, έξω σε κάποια βόλτα…

Υπάρχει, όμως, ένας που συγκεντρώνει τα καλύτερα σχόλια για τις επιδόσεις του και στη μαγειρική. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, είναι κατά γενική ομολογία της «ερυθρόλευκης» οικογένειας ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά και στην κουζίνα. Δεν λείπουν και τα πειράγματα φυσικά, λέγοντάς του να πάει στο Master Chef και να συμμετάσχει στη σχετική εκπομπή.

Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, ο Master Chef

Ο ίδιος πάντως, δεν κρύβει την αδυναμία του στη μαγειρική. Ειδικά αυτές τις ημέρες που μένει και αυτός σπίτι, δοκιμάζει διάφορες συνταγές και τις… μοιράζει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Έκλεψε την παράσταση αρχικά με παστίτσιο αλλά σε light έκδοση. Μάλιστα εκεί προκάλεσε και συμπαίκτες, αλλά και φίλους του σε ένα διαφορετικό challenge.

Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, ο Master Chef

Μέχρι και η τούρτα των γενεθλίων του (έκλεισε τα 27 του χρόνια πριν λίγες ημέρες) ήταν κατασκευασμένη από τον ίδιο. Το… προχώρησε και με μελιτζάνες και σαλάτα, δίνει… ρέστα και αναμφισβήτητα πρόκειται για τον MasterChef του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, ο Master Chef

Κατά τα άλλα, συνεχίζει και αυτός τις ατομικές προπονήσεις, περιμένοντας τα νεότερα, όσον αφορά στην έκβαση της φετινής σεζόν. Μιας σεζόν που ο Μπουχαλάκης κέρδισε την εκτίμηση του Μαρτίνς και πήρε φανέλα βασικού.

Ο Πορτογάλος προπονητής άλλωστε και πέρσι, στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, είχε δείξει πως πιστεύει πολύ στον Κρητικό μέσο. Πέρσι έπαιξε σε 30 ματς, φέτος σε 39, σε αυτή τη διετία έτσι, έχει συνολικά 69 συμμετοχές…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ