ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Μπονατίνι και στο βάθος... Σολδάνο!

Ολυμπιακός: Μπονατίνι και στο βάθος... Σολδάνο!

Ποια η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής μετά την ενημέρωση ότι παύουν οι συζητήσεις με την Ουνιόν για τον Φράνκο Σολδάνο.

Ο Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμά τους στην Ουνιόν Σάντα Φε. Ένα μήνυμα ότι δεν θα λάβει μέρος στα «παιχνιδάκια» του προέδρου της που εντελώς ξαφνικά και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές, αύξησε κι άλλο τις απαιτήσεις για την πώληση του Φράνκο Σολδάνο.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ξανασχοληθούν με τους Αργεντινούς. Μόνο αν η Ουνιόν κάνει πίσω και χτυπήσει εκείνη την πόρτα του Ολυμπιακού, ενδέχεται να τεθεί ξανά θέμα Σολδάνο. Το θετικό για τους Πειραιώτες είναι ότι με την όλη στάση του κλαμπ του Σάντα Φε είναι ενοχλημένος και ο 24χρονος Αργεντινός φορ, ο οποίος πιέζει την ομάδα του να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού και να τον αφήσει να έρθει στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά αν κάποιος «καίγεται» να γίνει τώρα το «ντιλ» για τον Σολδάνο, αυτός δεν είναι άλλος από την Ουνιόν. Βλέπετε, σε τέσσερις μέρες ο Σολδάνο μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος για το καλοκαίρι όπου θέλει και είναι κάτι που το έχει έχει αφήσει να εννοηθεί στους Αργεντινούς ότι θα το πράξει. Και το «όπου θέλει» θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός!

Κατά συνέπεια, από τη στιγμή που ο Σολδάνο δείχνει να το έχει πάρει πάνω του για να αντιστρέψει το κλίμα που προκλήθηκε εξαιτίας των «μπρος – πίσω» της διοίκησης της Ουνιόν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Άλλωστε στο παρελθόν το έχουμε ξανασυναντήσει το ίδιο σκηνικό με τον Γιασίν Μεριά και την Σφαξιέν και με τον Καρντόζο και την Τράμπζονσπορ.

Προς το παρόν όμως, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει άλλες εναλλακτικές λύσεις, καθώς το ότι η Σφαξιέν λύγισε και παραχώρησε τον Μεριά το περασμένο καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και με την Ουνιόν. Γενικότερα, δεν βγαίνει εύκολα άκρη με τους Αργεντινούς. Πάντως, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να τον αφήσει η Ουνιόν να φύγει τσάμπα το καλοκαίρι, καθώς είναι μία ομάδα που έχει ανάγκη να βάλει κάποια λεφτά στα ταμεία της.

West Ham United goalkeeper Lukasz Fabianski saves a shot from Wolverhampton Wanderers' Leo Bonatini during their English Premier League soccer match at London Stadium in London, Saturday, Sept. 1, 2018. (Nigel French/PA via AP)
West Ham United goalkeeper Lukasz Fabianski saves a shot from Wolverhampton Wanderers' Leo Bonatini during their English Premier League soccer match at London Stadium in London, Saturday, Sept. 1, 2018. (Nigel French/PA via AP) AP

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν σοβαρά οι Πειραιώτες είναι ο Λέο Μπονατίνι. Ο Βραζιλιάνος φορ της Γουλβς θα αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού εώς το καλοκαίρι. Είναι στην «transferlist» των «λύκων», αν και στα τελευταία τους παιχνίδια βρίσκεται τουλάχιστον στη 18άδα χωρίς ωστόσο να «γράψει» λεπτά συμμετοχής. Ο Μπονατίνι έχει δεχτεί κρούσεις από την Αραβία, ωστόσο, η Γουλβς θα προτιμούσε να δώσει τον παίκτη σε μία ευρωπαϊκή ομάδα. Άλλωστε, οι Άγγλοι ήταν εκείνοι που τον πρότειναν στον Ολυμπιακό πριν από καμιά 20αριά μέρες...

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Μαρτίνς, τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και δεν θα έλεγε «όχι» αν έπιανε λιμάνι τον Γενάρη. Ωστόσο, ας ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για τον Σολδάνο (από την πλευρά της Ουνιόν δηλαδή, γιατί ο Ολυμπιακός δεν θα ξανακάνει άλλη κίνηση προς τους Αργεντινούς) και... βλέπουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ζήτησε 300.000 ευρώ παραπάνω από τον Ολυμπιακό ο Σπαν για τον Σολδάνο"
Ολυμπιακός: "Σολδάνο τέλος"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ