ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Μπήκαν" Βαλμπουενά και Μπουχαλάκης

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ματιέ Βαλμπουενά και Ανδρέας Μπουχαλάκης επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στον Ολυμπιακό. Ο Μαντί Καμαρά κλήθηκε στην προεπιλογή της Γουϊνέας για τους αγώνες με Μάλι και Ναμίμπια.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει το Σάββατο (2/11, 20.00) την Ξάνθη για την 9η αγωνιστική της Super League. Πρόκειται για ένα από τα πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν για τους "ερυθρόλευκους", στην προπόνηση των οποίων, βέβαια, προέκυψαν ευχάριστα νέα την Πέμπτη (31/10).

Ο Ματιέ Βαλμπουενά επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του μία μέρα πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ενσωματώθηκε και αυτός σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, έχοντς ακολουθήσει την Τετάρτη μέρος του προγράμματος.

ΟΟμάρ Ελαμπντελαουί που είχε ίωση, μπήκε και αυτός στο πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι άπαντες υπολογίζονται για τον αγώνα στη Θράκη, πλην των Φορτούνη - Χριστοδουλόπουλου. Την Παρασκευή το πρωί είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΟΥΪΝΕΑΣ

Στις 14 Νοεμβρίου η εθνική ομάδα της Γουϊνέας αντιμετωπίζει το Μάλι για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Τρεις μέρες μετά υποδέχεται τη Ναμίμπια για την ίδια διοργάνωση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιντιέ Σιξ κάλεσε στην προεπιλογή τον χαφ του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, έχοντς μάλιστα σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκολ προ ημερών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ