ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Στην κερκίδα ο προπονητής των Τούρκων, έξω και ο Σεντζού

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA ανακοίνωσε την επιβολή ποινής δύο αγωνιστικών στον κεντρικό αμυντικό της Μπασακσεχίρ, Σεντζού, και μία στον προπονητή της, Οκάν Μπουρούκ. Αμφότεροι χάνουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (13/8, 21.30).

Τα παράπονα και κυρίως ο τρόπος που τα εξέφρασαν οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ προς τον διαιτητή Όρελ Γκρίνφελντ μετά το 0-1 με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, προκάλεσε την τιμωρία τους από την UEFA.

Όπως έγινε επισήμως γνωστό, ο στόπερ Σεντζού Φονγκάνγκ, δέχτηκε "καμπάνα" δύο αγωνιστικών, ενώ ο προπονητής Οκάν Μπουρούκ, μία. Αυτό σημαίνει ότι ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός από το Καμερούν δεν θα δώσει το παρών στη ρεβάνς της Τρίτης (13/8, 21.30), ενώ ο Τούρκος τεχνικός δεν θα μπορέσει να κοουτσάρει από τον πάγκο.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, είχε δηλώσει μετά τον αγώνα σχετικά με όσα συνέβησαν: "Έβρισαν τον διαιτητή και έγινε χαμός. Έδειξε κόκκινες σε παίκτες της Μπασακσεχίρ. Είναι υποχρεωμένος να το γράψει στο φύλλο αγώνα".

Στη Μπασακσεχίρ επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.250 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά της ομάδας κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης, για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Υπενθυμίζεται ότι ο διαιτητής είχε δείξει κόκκινη κάρτα στον Μπορούκ και στον Σεντζού αφού είχε ολοκληρωθεί το ματς, στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ