ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: 0-4 σε αγώνα - ντροπή

UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η νικηφόρα (0-4) αναμέτρηση της Μπάγερν Κ19 απέναντι στον Ολυμπιακό για το UEFA Youth League στιγματίστηκε από την εισβολή κουκουλοφόρων στο 84', που χτύπησαν οπαδούς και προκάλεσαν σοκ.

Για την 3η αγωνιστική του UEFA Youth League, ο Ολυμπιακός Κ19 υποδέχτηκε τη Μπάγερν. Οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μέχρι το 74' ήταν 0-4 μπροστά στο σκορ. Έχει βέβαια μικρή σημασία να σταθούμε στο αγωνιστικό σκέλος, μπροστά σε αυτά που συνέβησαν στο 84'.

Κουκουλοφόροι με ρόπαλα και κράνη εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και χτύπησαν οπαδούς της Μπάγερν, με αποτέλεσμα τέσσερις εξ' αυτών να τραυματιστούν και να διακομισθούν στο νοσοκομείο.

Ο Ρουμάνος διαιτητής πήρε την απόφαση να συνεχίσει το παιχνίδι από το 87'΄, ύστερα από ένα τέταρτο διακοπής. Εντέλει όμως, οι παίκτες των δύο ομάδων αποφάσισαν να μαζευτούν στο χώρο της μεσαίας γραμμής και να παίξουν μεταξύ τους κορόιδο. Ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα, ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη.

Άξιο αναφοράς ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού ζητούσαν συγγνώμη από τους οπαδούς της Μπάγερν και τους παίκτες της γερμανικής ομάδας.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Ντουμάνης, Μπέλιτς, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης (46' Μποσκούδης), Φέκκας, Σουρλής (81' Τσέρλιος), Κατσαβάκης (60' Αρσενίδης), Μπουλάρι (60' Βοΐλης)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Ντάνι Σβαρτς): Σνέλερ, Βάιντνερ, Ντανίλιουτς, Αρεϊ-Μπι, Κελ, Τίλμαν, Στίλερ, Ράιν (62' Μπουτ), Γκίντερ (80' Άντερσον), Κούνι (80' Γιόχανσον), Ζίρκζε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Τέσσερις τραυματίες μετά την εισβολή κουκουλοφόρων
Ολυμπιακός: Συγγνώμη των παικτών στους οπαδούς της Μπάγερν
Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Φωτογραφίες από την εισβολή
Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Εισβολή κουκουλοφόρων και διακοπή του ματς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ