ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Διαιτητής ο Ολλανδός Μάκελι

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 36χρονος Ολλανδός Ντάνι Μάκελι ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν την Τρίτη (22/10, 22.00). Το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του ρέφερι, ο οποίος είναι διεθνής από το 2011.

Την Τρίτη (22/10, 22.00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάγερν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και η UEFA όρισε για διαιτητή τον Ολλανδό Ντάνι Μάκελι. Ο 36χρονος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Mario Diks και Hessel Steegstra, με τέταρτο τον Kevin Blom. Στο VAR θα είναι ο Jochem Kamphuis, ενώ AVAR ο Bas Nijhuis.

Ο Μάκελι έχει σφυρίξει τον Ολυμπιακό σε άλλους δύο αγώνες κατά το παρελθόν. Στις 22 Αυγούστου 2017 ήταν στο Ριέκα - Ολυμπιακός (0-1), για τα προκριματικά του Champions League, ενώ στις 9 Μαρτίου 2017 είχε διευθύνει το Ολυμπιακός - Μπεσίκτας (1-1) για τους "16" του Europa League.

Ο 36χρονος ήταν διαιτητής και σε άλλα δύο παιχνίδια ελληνικών ομάδων. Στο Αστέρας - Παρτίζαν (2-0) για το Europa League και στο Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός (1-2) για τα playoffs του Europa League. Φέτος, μάλιστα, ήταν στο Βοσνία - Ελλάδα (2-2) για τα προκριματικά του Euro 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Μέχρι και έξι αλλαγές με τη Μπάγερν
Μπάγερν: Ρήξη χιαστού ο Σούλε
Μπάγερν: Εκατοντάδες οπαδοί στην προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού
Με το κεφάλι στο χόρτο!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ