ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μίνι απόδραση στην Αίγινα για τους πρωταθλητές

Ολυμπιακός: Μίνι απόδραση στην Αίγινα για τους πρωταθλητές

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και μαθηματικά, έφερε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε έτσι τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του να πάρουν πολύτιμες ανάσες και οι Ελ Αραμπί, Ομάρ, Χασάν και Σουντανί το εκμεταλλεύτηκαν με μίνι απόδραση.

Δεν έχουν κάνει και λίγα μέχρι στιγμής, κάθε άλλο μάλιστα. Οι ερυθρόλευκοι έτσι, στο… μενού τους είχαν και μίνι αποδράσεις. Μια δυνατή παρέα, είναι αυτή τον Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Χασάν και Σουντανί.

Έχουν εξαιρετικές σχέσεις οι τέσσερίς τους και δεν το κρύβουν. Έτσι την Παρασκευή (3/6), είχαν μια κοντινή απόδραση. Για την ακρίβεια, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές νοίκιασαν ένα σκάφος και πετάχτηκαν για το μπάνιο τους και στιγμές χαλάρωσης, στην Αίγινα!

Εκεί όπως ήταν αναμενόμενο, έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο, που ζήτησε να φωτογραφηθεί με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ευγενικοί αυτοί, δεν είχαν κανένα πρόβλημα, έχουν κάθε λόγο άλλωστε να απολαμβάνουν τις στιγμές μιας χρονιάς που τα έχουν πάει περίφημα και που έχουν ακόμη μπροστά τους στόχους για να ολοκληρώσουν.

Ολυμπιακός: Μίνι απόδραση στην Αίγινα για τους πρωταθλητές

Η επιστροφή τους έγινε προς το βραδάκι της Παρασκευής, όπου και φωτογραφήθηκαν με το ηλιοβασίλεμα, μέσα από το σκάφος που είχαν νοικιάσει. Το Σάββατο άλλωστε, τους περιμένει επιστροφή στις προπονήσεις, για τον Κυριακάτικο (5/7) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εκεί που ο Μαρτίνς είναι πιθανό να κάνει αλλαγές, όπως τόνισε και στη χθεσινή του συνέντευξη στη NOVA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "πακέτο" που θέλει ο ΑΠΟΕΛ για Ιωάννου - Τάμαρι
Η φοβερή απάντηση του Λοβέρα σε Ναπολιτάνο ρεπόρτερ όταν ρωτήθηκε για Τσιμίκα
Ο Μαρτίνς για το poll του Sport24.gr: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, σπουδαίος ο Βαλβέρδε"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ