ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Μίλαν:Ο Φορτούνης καθορίζει την ενδεκάδα

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μίλαν (13/12, 22.00) δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την τακτική που ακολούθησε μέσα στην Ισπανία επί της Μπέτις. Δηλαδή, με 4-3-3 και τον Φορτούνη σε ρόλο κυνηγού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το ψάχνει! Κοιτάζει ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για να εμφανιστεί αρκετά απειλητικός στην εστία της Μίλαν (13/12, 22.00). Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δοκιμάσει τις προηγούμενες μέρες διάφορα πράγματα.

Μία από τις δοκιμές του ήταν με τον Φορτούνη στον ρόλο που είχε στο ματς με την Μπέτις στην Ισπανία πριν από 14 βράδια. Σε έναν ρόλο κυνηγού, «ψευτοεννιαριού».

Σε αυτή την περίπτωση θα αφήσει στην άκρη το 4-2-3-1 και θα πάει με το 4-3-3, όπως είχε συμβεί και στην Ισπανία. Σε αυτή την περίπτωση δηλαδή θα μείνει έξω ο Γκερέρο. Ένας Γκερέρο που δεν βρίσκεται στα καλύτερά του με την επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Αν λοιπόν πάει με τον Φορτούνη φορ, τότε το ερωτηματικό θα είναι στο πώς θα εμφανιστούν οι δύο πλευρές. Αν θα πάει δηλαδή με Τοροσίδη - Ομάρ στα δεξιά ή με Τσιμίκα - Κούτρη στα αριστερά. Ποιος θα είναι στο απέναντι «φτερό», δηλαδή, από τον Ποντένσε που έχει καπαρώσει ήδη τη μία θέση των εξτρέμ.

Με λίγα λόγια, ο Σα θα είναι στα γκολπόστ και στην άμυνα οι Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Σισέ και Τσιμίκας. Στα χαφ οι Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, εξτρέμ οι Ομάρ και Ποντένσε και στην κορυφή ο Φορτούνης.

Αν παίξει με δίδυμο Τσιμίκα - Κούτρη στα αριστερά, τότε ο Ομάρ θα πάει πίσω και ο Τοροσίδης θα κάτσει στον πάγκο. Αυτό λοιπόν είναι το ένα σενάριο.

Το άλλο αφορά σχηματισμό με κανονικό φορ, τον Γκερέρο, και τον Φορτούνη πίσω του. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει έξω ο Μπουχαλάκης…

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ