ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Μίλαν 3-1: Η κριτική των "ερυθρόλευκων"

Ολυμπιακός - Μίλαν 3-1: Η κριτική των "ερυθρόλευκων"

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού μετά τη σπουδαία νίκη (3-1) σε βάρος της Μίλαν και την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και νίκησε 3-1 τη Μίλαν. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν στους "32" του Europa League και πέταξαν εκτός συνέχειας τους ροσονέρι. Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

ΣΑ: Όταν έπρεπε, όταν χρειάστηκε ο Πορτογάλος γκολκίπερ ήταν εκεί. Αρκετοί παίκτες της Μίλαν εισέπραξαν «όχι». Μόνο ο Ζαπάτα με γκολ – μπιλιάρδο σκόραρε…

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Τεράστια εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Έτρεξε πολύ και βοήθησε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι, προκαλώντας προβλήματα στον Ροντρίγκες.

ΣΙΣΕ: Τα έδωσε όλα ο Σενεγαλέζος. Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στο γκολ που άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση, αλλά στη γενικότερη παρουσία του που ήταν το… κάτι άλλο, αν και απέναντί του είχε τον Ιγκουαϊν και τα άλλα αστέρια της Μίλαν.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Ο Σέρβος δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης του Σισέ, αλλά σίγουρα και αυτός έβαλε το χεράκι του για να πάρει ο Ολυμπιακός μία ιστορική πρόκριση.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Πραγματικό «μηχανάκι». Απίστευτος με πολλές προσπάθειες να ξεκινούν από τα πόδια του. Είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ, καθώς αν δεν κυνηγούσε εκείνη την χαμένη μπαλιά και δεν γύρναγε την μπάλα στην περιοχή, ο Γκιλιέρμε δεν θα έκανε ποτέ το σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Ρέινα.

ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ: Αν και χρειάστηκε ένα διάστημα να βρει τα πατήματά του, στα κρίσιμα σημεία ήταν εκεί που έπρεπε.

ΚΑΜΑΡΑ: Κατέθεσε την ψυχή του ο Αφρικανός σε ακόμη ένα ματς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η κόπωσης. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησε να τρέχει…

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Από τα πόδια του ξεκίνησε το πρώτο γκολ. Πέτυχε το τρίτο από την «άσπρη βούλα». Όποτε έπαιρνε την μπάλα εξέπεμπε SOS η άμυνα της Μίλαν. Τι άλλο να γράψουμε για τον Κώστα;

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Βοήθησε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί δεν φοβήθηκε – όπως φοβόταν στο πρώτο ημίχρονο – να πάρει πρωτοβουλίες. Μπορεί να μην του βγήκαν, αλλά αναστάτωσε για ένα τεταρτάκι την άμυνα της Μίλαν.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Είχε πολύ καλή παρουσία ο Πορτογάλος αν και δεν βρισκόταν στο 100%. Από τα πόδια του ξεκίνησαν ένα σωρό προσπάθειες για γκολ, ασχέτως αν στο τέλος κάτι πήγαινε στραβά. Έβαλε μεταξύ άλλων το… χεράκι του για το 1-0 και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ίσως να ήταν ο μοναδικός που δεν ακολούθησε στον ρυθμό των υπολοίπων, καθώς έχασε δύο τετ α τετ που θα έπρεπε να τα στείλει ως επιθετικός στα δίχτυα. Δεν πειράζει… Τουλάχιστον έδωσε και την ψυχή του κι ας μην του βγήκαν οι φάσεις όπως θα ήθελε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΑΤΧΟ: Μπήκε στο 69’ για να ηρεμήσει λίγο το παιχνίδι του Ολυμπιακού και τα κατάφερε μια χαρά σε μεγάλο βαθμό.

ΤΟΡΟβΣΙΔΗΣ: Παλιά αλεπού ο Τόρο. Μπήκε στο 79’ και μετά από ένα λεπτό κέρδισε το «χρυσό» πέναλτι. Δεν του το έδωσε ο Τζήλος στην Ξάνθη, του το έδωσε τελικά ο Μπαστιέν…

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Η είσοδός του στο 85’ αφορούσε αποκλειστικά το να βοηθήσει ανασταλτικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς η Μίλαν θα πίεζε για να πετύχει το δικό της «χρυσό» γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ