ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μια πρωτόγνωρη κατάσταση...

EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα παρελκόμενα του κορονοϊόύ "χτυπούν" και την Αγγλία και ο Ολυμπιακός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωρη κατάσταση κατά την επίσκεψή του για την εκτός έδρας ρεβάνς με τη Γουλβς.

Περνάει δύσκολες στιγμές με την πανδημία η Αγγλία και δεν είναι είδηση. Πόσα άλλαξαν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Τέλη Φλεβάρη ο Ολυμπιακός έπαιρνε την πρόκριση στο Λονδίνο και η ζωή εδώ, ήταν σε κανονικό ρυθμό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Μέσα σε λίγες ημέρες από τότε, εξαπλώθηκε ο ιός, τα έχουμε δει τι έχει συμβεί και μάλιστα εδώ και με πολλές πολιτικές διαστάσεις για τον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως τα δύο αυτά ταξίδια, δεν είχαν καμία σχέση. Στα τρένα, βλέπεις πλέον λίγο κόσμο. Όχι αυτό που έχουν ζήσει όσοι έχουν ταξιδέψει στην Αγγλία, να μην χωράει ο κόσμος να επιβιβαστεί στα βαγόνια.

Πλέον, ο κόσμος είναι λιγοστός, ενώ άπαντες φορούν μάσκες. Είναι αυστηρά τα μέτρα για την πανδημία, εννοείται πως υπάρχουν αυτά με τις αποστάσεις, με όλες τις σχετικές ενδείξεις στα μέσα μεταφοράς αλλά και στα καταστήματα.

Ζει και η Αγγλία μια πρωτόγνωρη κατάσταση, όπως όλος ο κόσμος φυσικά. Απλά έχοντας επισκεφθεί πολλές φορές στο παρελθόν τη συγκεκριμένη χώρα, διαπιστώνεις τώρα πόσα έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Ταυτόχρονα, αναρωτιέσαι πότε θα επιστρέψουμε στον κανονικό μας ρυθμό...

Ολυμπιακός: Μια πρωτόγνωρη κατάσταση...

Το Sport24.gr στο Μολινό για τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς

ΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ

Καλό καιρό συνάντησε ο Ολυμπιακός στην Αγγλία. Βέβαια, στο Λονδίνο η θερμοκρασία ήταν πιο υψηλή σε σχέση με το Γουλβερχάμπτον. Η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας για την Πέμπτη 6 Αυγούστου, ημέρα σέντρας του αγώνα είναι πως το θερμόμετρο θα δείχνει 20 βαθμούς Κελσίου. Εντός της ημέρας αναμένεται να φτάσει και τους 25 βαθμούς, ενώ τα ξημερώματα να πέσει στους 14.

Ο Ολυμπιακός γενικά, βρήκε καλές καιρικές συνθήκες. Είναι καιρός για μπάλα, μην ξεχνάμε πως και για την UEFA ήταν ένα θέμα που την άγχωνε αυτό, ενόψει της συνέχειας των διοργανώσεών της. Και για τον Ολυμπιακό φυσικά θα ήταν πολύ διαφορετικά αν η ρεβάνς ήταν στο Καραϊσκάκη, με το θερμότερο να έχει εκτοξευθεί στα ύψη στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Η αναχώρηση για το Γουλβερχάμπτον
Γουλβς - Ολυμπιακός: Ξέρω τι έκανες μετά το lockdown
Το Sport24.gr στο Μολινό για τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού
Ελ Αραμπί: "Με τον Ολυμπιακό η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ