ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μια πεντάδα στο όριο καρτών με Γουλβς

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στο όριο καρτών ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Γουλβς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και γι' αυτό θα πρέπει να προσέξουν πολύ για να μη χάσουν τη ρεβάνς.

To βράδυ της Πέμπτης (12/3, 22.00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουλβς, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των "16" του Europa League. Το ευρωπαϊκό ταξίδι των "ερυθρόλευκων", που ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τις 19 Μαρτίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς στο "Μολινό" (19.55).

Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι ασφαλώς κατάμεστο και οι παίκτες του Μαρτίνς θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν αποτέλεσμα το οποίο θα τους δώσει αβαντάζ πρόκρισης. Ποιο μπορεί να είναι αυτό; Μια νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ. Δύσκολη δοκιμασία, που θα απαιτήσει τεράστια προσπάθεια από όλους. Και μεγάλη προσοχή.

Βλέπετε, πέντε ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο καρτών. Πρόκειται για τους Μπα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιλιέρμε και Ελ Αραμπί. Όλοι τους βασικοί και απόλυτα αναγκαίοι για τον Πορτογάλο προπονητή. Όποιος από αυτούς, λοιπόν, δεχτεί κίτρινη, θα χάσει τη ρεβάνς του Γουλβερχάμπτον.

Υπενθυμίζεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν στη λίστα τους 20 ποδοσφαιριστές, αλλά ο Σουντανί αφού δηλώθηκε τραυματίστηκε και ως εκ τούτου έχουν μείνει 19, δίχως να υπολογίζονται οι μικροί της λίστας Β. Δεν έχει λοιπόν την πολυτέλεια να στερηθεί παικτών του ο Ολυμπιακός για το δεύτερο παιχνίδι.

Παρεμπιπτόντως, εκ μέρους της Γουλβς στο όριο καρτών βρίσκεται ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος έχει δηλωθεί στη λίστα της νέας του ομάδας και θα επιστρέψει στο "Γ. Καραϊσκάκης". Αν λοιπόν αγωνιστεί και "κιτρινιστεί", ούτε αυτός θα παίξει στο "Μολινό".

Η λίστα του Ολυμπιακού όπως είχε δηλωθεί αποτελείται από τους: Αλέν, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Ουσιαστικά μοναδικός διαθέσιμος καθαρόαιμος φορ είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ στους χαφ βρίσκονται οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά και Γκιλιέρμε. Και οι τέσσερις βρίσκονται στην πεντάδα που είναι στο όριο καρτών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ