ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μια πεντάδα επιστροφές, μπαίνει κι ο Καμαρά

Ολυμπιακός: Μια πεντάδα επιστροφές, μπαίνει κι ο Καμαρά
COPYRIGHT 2019 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Φορτούνης, Ομάρ, Ζιλ Ντίας, Βούκοβιτς και Σισέ πήραν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Μαρτίνς. Την Παρασκευή (8/3) θα δοκιμάσει να μπει και ο Καμαρά που πέρασε το τεστ ετοιμότητας.

Τώρα που μειώθηκαν οι υποχρεώσεις, αυξάνονται οι επιλογές για τον Πεδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε με ικανοποίηση όχι έναν, ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτες, να ξεπερνούν τα προβλήματα των τελευταίων ημερών και να δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι ενόψει Άρη.

Συγκεκριμένα, οι Φορτούνης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Ζιλ Ντίας και Σισέ ανταποκρίθηκαν χωρίς ενοχλήσεις ή απρόοπτα στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Κάτι που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Ο Ομάρ, μάλιστα, που έχει να παίξει από τις 2 Φλεβάρη είναι πλέον πιθανό να βρεθεί και στην αρχική ενδεκάδα, καθώς έχει τεθεί νοκ άουτ ο Βασίλης Τοροσίδης και δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη εναλλακτική. Αν δεν κριθεί ο Νορβηγός 100% έτοιμος τη θέση θα καλύψει πιθανότατα ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Στροφές ανέβασε χθες και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος πέρασε το τεστ ετοιμότητας και αύριο (Παρασκευή) θα δοκιμάσει να γυμναστεί με την ομάδα. Αν τα καταφέρει, είναι πιθανό να εξασφαλίσει μια θέση στη 18άδα. Εν ολίγοις, μετά από αυτές τις εξελίξεις, εκτός είναι πλέον μόνο ο Λάζαρος και ο Τοροσίδης, οι οποίοι, ωστόσο, θα χρειαστούν αρκετό καιρό ακόμη για να επανέλθουν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, αν είναι εντάξει τελικά ο Ομάρ και καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, δίπλα του θα έχει στις θέσεις των στόπερ τους Μεριά, Σισέ και αριστερό μπακ τον Κούτρη. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ζοσέ Σα. Στον άξονα, ο Μπουχαλάκης θα πλαισιώσει τον Γκιλιέρμε, με τον Φορτούνη μπροστά τους στο γνωστό του ρόλο. Στις πτέρυγες θα διατηρηθούν οι Μασούρας, Ποντένσε, με εναλλακτική τον Ζιλ Ντίας, ενώ στην κορυφή παραμένει ο φορμαρισμένος Χασάν.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, θα γίνει "μάχη" ακόμη και για μια θέση στον πάγκο...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ