ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για τον Ζιλ Ντίας

Nottingham Forest's Gil Dias, right and Burton Albion's Jamie Allen battle for the ball, during  the fourth round Football League Cup soccer match between Burton Albion and Nottingham Forest,  at the Pirelli Stadium, in Burton, England, Tuesday, Oct. 30, 2018. (Nigel French/PA via AP)
Nottingham Forest's Gil Dias, right and Burton Albion's Jamie Allen battle for the ball, during the fourth round Football League Cup soccer match between Burton Albion and Nottingham Forest, at the Pirelli Stadium, in Burton, England, Tuesday, Oct. 30, 2018. (Nigel French/PA via AP) AP

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Ζιλ Ντίας, βρίσκεται πολύ κοντά να πιάσει λιμάνι και να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού.

Μετράει… ώρες στο Νότιγχαμ ο Ζιλ Ντίας, ο οποίος αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού (σ.σ. όχι η τελευταία καθώς εκκρεμεί ο τερματοφύλακας). Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ που ήταν εξ αρχής θετικός στο να συνέχιζε την καριέρα του στους Πειραιώτες, δεν αποκλείεται ακόμα και εντός των επόμενων ωρών να κλείσει οριστικά το θέμα του και να φορέσει τουλάχιστον εώς το τέλος της σεζόν τα ερυθρόλευκα.

Ο Ζιλ Ντίας που ήταν ψηλά στη λίστα μαζί με τον άλλο εξτρέμ της Νότιγχαμ Ντιόγο Γκονσάλβες, είναι αυτός που έκανε «γκελ» εξ αρχής και στον Πέδρο Μαρτίνς (όπως και ο Γκονσάλβες), ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτησή του, βοήθησε και το γεγονός ότι ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ, Μάρτιν Ο’ Νιλ δεν «καιγόταν» να τον κρατήσει. Ουσιαστικά φαινόταν ότι δεν τον έχει στα πλάνα του, καθώς το στυλ του δεν ταίριαζε στα δικά του «θέλω».

Από τη Νότιγχαμ λοιπόν έχει «τελειώσει» ουσιαστικά το θέμα και αυτό που απομένει είναι να πει και το τυπικό «οκ» η Μονακό, η οποία επίσης δεν έχει νόημα να του κόψει το δρόμο, από τη στιγμή που εδώ και τρία χρόνια τον στέλνει δανεικό πότε στην Ρίο Άβε, πότε στην Φιορεντίνα και πότε στη Νότιγχαμ. Με τους Μονεγάσκους έχει «γράψει» μόλις μία συμμετοχή και δεν φαινόταν στον ορίζοντα ότι υπήρχε διάθεση από τη μεριά τους να τον ξαναπάρουν πίσω.

Ο Ζιλ Ντίας λοιπόν, αν δεν έρθουν τα πάνω – κάτω, θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό «χτύπημα» του Ολυμπιακού. Φέτος με τη Νότιγχαμ είχε 1 γκολ και 1 ασίστ σε 23 ματς.

Τo who is who του Ντίας:

Ημ. γέννησης: 28/09/1996
Θέση: Επιθετικός
Πόδι: Δεξί
Διεθνής: Εθνική Πορτογαλίας

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΚΟΛ
2018-19 Νότιγχαμ 23 1
2017-18 Φιορεντίνα 28 2
2017-18 Μονακό 1 -
2016-17 Ρίο Άβε 39 8
2015-16 Βαρζίμ 15 6
2014-15 Μπράγκα 2 -

Δείτε και βίντεο με τον Ζιλ Ντίας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Διώχνει "Φέτφα" ο Ζιλ Ντίας

Nigel French/PA via AP

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ