ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μηνυτήρια αναφορά κατά Βασίλη Γκαγκάτση

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Βασίλη Γκαγκάτση για τη διερεύνηση διάπραξης κακουργηματικής απάτης όσον αφορά στην πρόσληψή του από τη Super League.

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος από την Τετάρτη (26/6) αποτελεί παρελθόν από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Super League καθώς κηρύχθηκε έκπτωτος, κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σ' αυτήν την κίνηση, ζητώντας τη διερεύνηση διάπραξης κακουργηματικής απάτης όσον αφορά στην πρόσληψή του από τη διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ζητά να διαλευκανθούν ενδεχόμενες παρανομίες στο κομμάτι αυτό. Υπενθυμίζεται ότι το Δ.Σ της Super League αποφάνθηκε την έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση, επικυρώνοντας τη διαπιστωτική πράξη που έστειλε πριν από λίγες μέρες στην ΕΠΟ ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επικαλούμενος το κώλυμα που προκύπτει από την παραπομπή του έμπειρου παράγοντα σε δίκη, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2005.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ