ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Μήνυμα" από Βαλμπουενά, Φορτούνη και Λάζαρο

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μηνύματα από το «διπλό» του Σαββάτου για τον Ολυμπιακό, αφού ο Ματιέ Βαλμπουενα έδειξε ανεβασμένος, ο Κώστας Φορτούνης έβγαλε ποιότητα, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι έτοιμος για αποδείξεις.

Ανεβάζει ρυθμό ο Πέδρο Μαρτίνς και έτσι το Σάββατο στο Ρέντη, το μενού είχε "διπλό". Με τη γνωστή διαδικασία θερμομέτρησης για την είσοδο στις εγκαταστάσεις, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν χαλαρώνουν στιγμή σε αυτό το κομμάτι. Είναι άλλωστε κάτι που γίνεται κομμάτι της καθημερινότητάς τους, στη νέα σελίδα που θα υπάρχει και στο ποδόσφαιρο.

Ουσιαστικά σε αυτό το διπλό που έγινε στο Ρέντη, ο Μαρτίνς δεν μπήκε στη διαδικασία να δείξει εντεκάδα για την πρεμιέρα των playoffs για παράδειγμα. Μαζί στη μία ομάδα π.χ. έπαιξαν ως στόπερ Μπα και Σισέ, αλλά αυτό θα είναι όταν διεξαχθεί η ρεβάνς με τους Γουλβς, από τη στιγμή που ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος. Πάει… μακριά, όμως, η βαλίτσα με αυτό το ματς και φυσικά ως τότε, θα έχουν προηγηθεί άλλα ματς, εντός των συνόρων.

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ BAΛΜΠΟΥΕΝΑ

Δεν περιμένεις ένα "διπλό" στο Ρέντη για να αναφερθείς στον Ματιέ Βαλμπουενά. Από αλλού έρχεται εδώ η ειδική αναφορά, όμως. Ο Γάλλος άσος, δούλεψε πολύ στο διάστημα της καραντίνας. Και η αίσθηση που δίνει, είναι πως έχει πολλά να δώσει και στη συνέχεια, στο άμεσο μέλλον. Παίζει στις προπονήσεις λες και είναι το… τελευταίο του ματς, το απολαμβάνει, γουστάρει. Είχε εξαιρετικές συνεργασίες και σήμερα στο "διπλό", σκόραρε και φυσικά θα είναι παίκτης βαρόμετρο και στη δύσκολη συνέχεια, με ματς σερί για τους Πειραιώτες.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Ο Κώστας Φορτούνης που είχε να αντιμετωπίσει κάποιες μικροενοχλήσεις σε προπόνηση, μπήκε ως αλλαγή στο δίτερμα του Σαββάτου, αλλά για μια ακόμη φορά έδειξε την ποιότητά του. Κι αυτός ορεξάτος, θέλει να μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, με ενεργό ρόλο.

Η παρεξήγηση με τον προπονητή του είναι παρελθόν και πλέον θα περιμένει να πάρει το χρόνο του, με το διάστημα αυτό να τον βοηθά να δουλέψει περισσότερο και αν ανεβάσει ρυθμό. "Έφτιαξε" ένα γκολ, θα στηριχθούν πάνω του οι "ερυθρόλευκοι", άλλωστε και ο Μαρτίνς μπορεί να δουλέψει το σχήμα με αυτόν επιτελικό και τον Βαλμπουενά στα άκρα.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

Το ένα από τα τρία γκολ της ομάδας των νικητών στο Ρέντη με 3-1, το πέτυχε ο Χριστοδουλόπουλος. Τα άλλα Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Μπα με κεφαλιά. Ο Λάζαρος δείχνει αποφασισμένος να πάρει την ευκαιρία του στα playoffs, με τα συνεχόμενα ματς.

Είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τον Μαρτίνς που τον βλέπει να προσπαθεί στο Ρέντη. Δεν νιώθει καμία ενόχληση πλέον, δούλεψε και αυτός καλά στη διακοπή και έχει ανεβάσει ρυθμό στο Ρέντη. Είχε εξαιρετικές συνεργασίες και με Βαλμπουενά και με Φορτούνη και περιμένει να δει την απόφαση του προπονητή του για τη συνέχεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Και του χρόνου στη Λεγκανές ο Γκερέρο
Ολυμπιακός: Το πλάνο της ανανέωσης του Μπα
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς πατάει φρένο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ