ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέχρι την Τετάρτη στην Ελλάδα ο Ραφίνια

Bayern's Rafinha controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Rafinha controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Ραφίνια αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (19/08) στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να πιάσει δουλειά με την ομάδα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος δεξιός μπακ αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (19/08) στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο έμπειρος αμυντικός, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, θα τοποθετηθεί τη Δευτέρα (17/08) για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Φλαμένγκο και στη συνέχεια θα μπει στο αεροπλάνο για τη χώρα μας, προκειμένου να ενσωματωθεί το συντομότερο στην προετοιμασία που ξεκινά την Τρίτη (18/8).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαουρίσιο Ίσλα, που βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ήρθε σε συμφωνία με Φλαμένγκο για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ραφίνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ραφίνια: "Φεύγω, θα μιλήσω τη Δευτέρα για τη μεταγραφή μου"
Ολυμπιακός: Γιατί προτίμησε Ραφίνια ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε τον Ραφίνια στους ερυθρόλευκους
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ