ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία για Χασάν

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ρήτρα των 4.000.000€ που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα σε Μπράγκα και Ολυμπιακό για τον Αχμέντ Χασάν έχει ισχύ μέχρι τις 30 Μαΐου. Μέχρι σήμερα οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν μπει στη διαδικασία να προσφέρουν το ποσό.

Ο Αχμέντ Χασάν υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό από τη Μπράγκα. Στο συμβόλαιο που υπεγράφη, συμφωνήθηκε να μπει οψιόν αγοράς ύψους 4.000.000 ευρώ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έκανε καλή σεζόν, σημείωσε 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, σε 32 συμμετοχές.

Μέχρι σήμερα οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν αποφασίσει να δώσουν το ποσό των 4.000.000€ στην πορτογαλική ομάδα. Η προθεσμία που έχει για να το πράξει η ομάδα του Πειραιά είναι μέχρι την Πέμπτη (30/5). Εφόσον περάσει η μέρα αυτή, τότε οι δύο πλευρές θα είναι σε θέση να συζητήσουν σε νέα βάση.

Μπορεί για παράδειγμα η Μπράγκα να ζητήσει περισσότερα χρήματα, μπορεί όμως και ο Ολυμπιακός, αν θέλει να κρατήσει τον διεθνή φορ, να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του με λιγότερα λεφτά από τα 4.000.000 ευρώ. Βέβαια, από τη στιγμή που παρέλθει το deadline και ο Ολυμπιακός δεν καταβάλει το ποσό της οψιόν, δεν αποκλείεται η πορτογαλική ομάδα να περιμένει να περάσει πρώτα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στο οποίο ο Χασάν θα συμμετάσχει με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Αν ο 26χρονος αγωνιστεί, κάνει καλό τουρνουά και σκοράρει, τότε η τιμή του θα ανέβει περισσότερο.

Τις προηγούμενες μέρες σε ρεπορτάζ στην Πορτογαλία αναφέρθηκε ότι ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να μην δώσει στη Μπράγκα τα 4.000.000 ευρώ. Όπως και να 'χει, κάτι που επιβεβαιώνεται από αξιωματούχους του πορτογαλικού συλλόγου, η προθεσμία για την καταβολή της ρήτρας είναι η Πέμπτη (30/5).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς "έψησε" τον Μαρινάκη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ