ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέχρι κι ο Μαρτίνς έπαθε πλάκα με το γκολ του Ελ Αραμπί

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι και ο Πέδρο Μαρτίνς έπαθε την πλάκα του με την ομαδική συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού στο γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί για το 2-0 επί Παναθηναϊκού. (VIDEO)

Για το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και το πως κυκλοφόρησε η μπάλα στο 2-0 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, διαβάσατε σχετικό άρθρο στο Sport24.gr και το βράδυ της Κυριακής. Ο λογαριασμός empowersportsofficial ανέβασε στο Instagram το γκολ του Ολυμπιακού και το οποίο αναδημοσίευσε με τη σειρά του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στο επεξεργασμένο με γραφικά βίντεο, φαίνεται ότι το γκολ του Ολυμπιακού έρχεται μέσα σε 66 δευτερόλεπτα κατοχής της μπάλας, με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν και συνολικά να αλλάζουν 22 πάσες. Ένα γκολ που σε πολλούς θύμισε ωραίες στιγμές της Μπαρτσελόνα, με αρκετά τέτοια γκολ.

Ο Μαρτίνς πάντως, σε αυτό το γκολ είδε την ανταμοιβή της δουλειάς του. Επιμένει στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά το εντυπωσιακό είναι οι κινήσεις των "ερυθρολεύκων" που δεν δίνουν το δικαίωμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού σε καμία περίπτωση, να φτάσουν πρώτοι στην μπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με 22 πάσες και συμμετοχή 11 παικτών το 2-0
Ολυμπιακός: Τα χαμόγελα και το μήνυμα του Ομάρ
Χρυσό deal 1,9 εκατ. για Κυριακόπουλο και πώς τον έχασε ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ